𝐡𝐢𝐭𝐨𝐦𝐢
Активний
- Реєстрування
- 11 Січ 2023
- Дописи
- 174
- Реакції
- 119
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Деніс Котик
- Особистий нікнейм: Хітомі Тюбикович
- Суть скарги:
Шановна адміністрація Ukraine GTA,
Звертаюся до вас із щирим каяттям та великою надією на розуміння. Нещодавно мій акаунт було заблоковано на 6000 днів, в той же день бан зняли і скоротили до 50 днів. Я визнаю свою провину й повністю усвідомлюю, що порушив правила проєкту, за що й отримав справедливе покарання.
На момент порушення я перебував у стані сильного емоційного напруження, був на межі зриву. Це, звісно, не виправдовує мої вчинки, але я хочу, щоб ви знали, що це сталося не зі зла, а через особистий емоційний стан.
Я щиро прошу вибачення перед розробниками, адміністрацією та всіма гравцями, яких міг зачепити своїми діями. Мені щиро соромно, і я шкодую про те, що трапилось.
Ukraine GTA — це більше, ніж просто гра для мене. Це частина мого повсякденного життя, де я знайшов друзів, сильні емоції та улюблені активності, зокрема капти — битви за території, бізнеси та битва за картель. Я дуже хочу повернутися, грати чесно, і стати частиною цієї чудової спільноти з новим ставленням та повагою до всіх її учасників.
Прошу вас про можливість амністії. Обіцяю дотримуватись усіх правил, поважати адміністрацію й гравців, і ніколи не повторювати своїх помилок.
З повагою,
Хітомі Тюбикович
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 07.04.2025