Відмовлено Оскарження бану // Амністія // Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝐡𝐢𝐭𝐨𝐦𝐢

Активний
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
174
Реакції
119
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Деніс Котик
  2. Особистий нікнейм: Хітомі Тюбикович
  3. Суть скарги:

Шановна адміністрація Ukraine GTA,

Звертаюся до вас із щирим каяттям та великою надією на розуміння. Нещодавно мій акаунт було заблоковано на 6000 днів, в той же день бан зняли і скоротили до 50 днів. Я визнаю свою провину й повністю усвідомлюю, що порушив правила проєкту, за що й отримав справедливе покарання.

На момент порушення я перебував у стані сильного емоційного напруження, був на межі зриву. Це, звісно, не виправдовує мої вчинки, але я хочу, щоб ви знали, що це сталося не зі зла, а через особистий емоційний стан.

Я щиро прошу вибачення перед розробниками, адміністрацією та всіма гравцями, яких міг зачепити своїми діями. Мені щиро соромно, і я шкодую про те, що трапилось.

Ukraine GTA — це більше, ніж просто гра для мене. Це частина мого повсякденного життя, де я знайшов друзів, сильні емоції та улюблені активності, зокрема капти — битви за території, бізнеси та битва за картель. Я дуже хочу повернутися, грати чесно, і стати частиною цієї чудової спільноти з новим ставленням та повагою до всіх її учасників.

Прошу вас про можливість амністії. Обіцяю дотримуватись усіх правил, поважати адміністрацію й гравців, і ніколи не повторювати своїх помилок.

З повагою,
    Хітомі Тюбикович

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 07.04.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі