Розглянуто Оскарження блокування//для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Оля Кензо

Мілашка
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
43
Реакції
110
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора:Данієль Хомс
  2. Особистий нікнейм:Лунар Хард
  3. Суть скарги: Під час фарму патронів на ВЧ адміністратор переніс мене до КПЗ, аргументуючи це тим, що я не тримав зброю в руках. Хочу пояснити, що зброя весь час була в моєму інвентарі, і я активно нею користувався, скролячи між предметами. На момент, коли адміністратор побачив мене, я, можливо, саме змінював зброю через скрол, що могло створити хибне враження. У ході конфлікту, через емоційний сплеск, я випадково висловився некоректно, сказавши щось подібне: “Ви їб***тий?” Це було необачним висловлюванням і прозвучало у вигляді питання, а не прямої образи. У жодному разі я не мав на меті образити адміністратора. Якщо це сприйнялося як образа — я щиро вибачаюсь за свої слова. Це моє перше порушення на проекті за весь час гри. Я дуже ціную ваш сервер, насолоджуюсь грою на ньому та маю намір і надалі дотримуватись усіх правил. Прохання: Прошу вас розглянути можливість амністії або хоча б скоротити термін блокування до мінімуму. Я усвідомив свою помилку і готовий надалі суворо дотримуватись правил проекту. Дякую за розуміння. тиць
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1733530046585.png
  5. Дата походження:07.12.2024

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,645
Реакції
1,085
Бали
253
Вітаю
Покарання яке ви отримали на ВЧ видано вірно. Також друге Покарання за нешанобливе ставлення також було видано вірно
В оскаржені відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі