Оля Кензо
Мілашка
- Реєстрування
- 12 Чер 2023
- Дописи
- 43
- Реакції
- 110
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора:Данієль Хомс
- Особистий нікнейм:Лунар Хард
- Суть скарги: Під час фарму патронів на ВЧ адміністратор переніс мене до КПЗ, аргументуючи це тим, що я не тримав зброю в руках. Хочу пояснити, що зброя весь час була в моєму інвентарі, і я активно нею користувався, скролячи між предметами. На момент, коли адміністратор побачив мене, я, можливо, саме змінював зброю через скрол, що могло створити хибне враження. У ході конфлікту, через емоційний сплеск, я випадково висловився некоректно, сказавши щось подібне: “Ви їб***тий?” Це було необачним висловлюванням і прозвучало у вигляді питання, а не прямої образи. У жодному разі я не мав на меті образити адміністратора. Якщо це сприйнялося як образа — я щиро вибачаюсь за свої слова. Це моє перше порушення на проекті за весь час гри. Я дуже ціную ваш сервер, насолоджуюсь грою на ньому та маю намір і надалі дотримуватись усіх правил. Прохання: Прошу вас розглянути можливість амністії або хоча б скоротити термін блокування до мінімуму. Я усвідомив свою помилку і готовий надалі суворо дотримуватись правил проекту. Дякую за розуміння. тиць
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:07.12.2024