Відмовлено Оскарження варну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sh4wman

𝐦𝐞𝐧𝐲𝐚 𝐳𝐧𝐚𝐲𝐮𝐭
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
319
Реакції
86
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: Кирило Вествуд
  3. Суть скарги: Cтою я на перехресті на мене евакуаторника, під'їжджає до мене евакуаторник і стає на більш прибуткове місце по прибутку де частіше лагодяться гравці, я через кілька людей які в нього полагодилиcь в нього я його вбив, стою хвилин 5-10 і мені прилітає варн за дм зз, я перезаходжу і тепаю до себе адміна, питаю у нього "за що в мене варн?" він мені відповідає що за дм зз тобто при великому скупченні людей в одному місці, хоча на той момент був тільки я і ця людина якого я вбив, підтвердження до цього те, що я стояв і показувалося тільки половини міток гравців на дорозі зліва і праворуч які фізично не могли побачити те, що я вбив цю людину через промальовування, не кажучи про те вже що там був поворот і відбійник з правого боку закривав місцевість вбивства. Перед вбивством я ретельно дочекався поки роз'їдуться всі гравці з того місця, щоб убити без будь-яких наслідків по рп, додам перед цим я зайшов у "Дія" на телефоні подивитися хтось є поряд, крім цієї людини, там нікого не було крім нього. Чекаю на зняття варна або докази того чого я порушив. Мій дискорд SH4WMNN
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): чіназес
  5. Дата походження: 09/06/2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
3,183
Реакції
4,307
Бали
213
  • Зелені Зони можуть з'являться в будь-якому місці і в будь-який час, наприклад, під час маштабної GRP чи масового скупчнення гравців (5+ гравців) в одному місці при цьому у гравців повинні бути різні RP ролі (поліцейський, гравець з клану тощо).

Покарання видано вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі