Олексій Андрійович
Отаман
- Реєстрування
- 8 Жов 2023
- Дописи
- 30
- Реакції
- 28
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм: Олексій Андрійовичь 102181
- Суть скарги: Вітаю пане Олег Звертаюся до вас з метою що міні дали не довіру до високих посад іза так скажемо те що я спілкувався с друзями в ДС у свому ДС- Тим самим ГС Держ видав міні не довіру та Лишає можливостей та у оскарженні якому я подава він міні надав відповіть що треба з ним налагодити стосунки 1 як міні з ним Налагодити стосунки якщо я у нього в ЧС везде Телеграм Діскорд також саме Хотів поговорити с ГА але він мене також ігнорує і не чого не робе пише що треба відстояти на малій посаді але я вже стоя на малій посаді і не раз що міні треба робити 5 років стояти на малих посадах і не розумію логіку ГА-ГС Держ вони дають якісь завдання котрі зовсім не треба також прошу щоб ви міні Надали 2 Шанс так як с ГС Держ не має про що спілкуатися я ще не Удівлюсь якщо мене зара заблокуюсть за Слив адміністрації це буде Читаємо п олег Прощу Звернути Увагу на цю ситуацію Також дивіфться чи буде бажання допустимо у вас грати в цю гру якщо Адміністратори Лишають можливорстей в мене є багатий досвід на Адміністрації та на Лідерскіх посадах але не можу себе проявити саме тут 04 сервер причина ГС Держ а також ціваві слова що міні пише ГА Вони будуть на фото
/ - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):