Відмовлено Оскарження до Керевника проєкта а не до ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Жов 2023
Дописи
30
Реакції
28
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:-​
  2. Особистий нікнейм: Олексій Андрійовичь 102181​
  3. Суть скарги: Вітаю пане Олег Звертаюся до вас з метою що міні дали не довіру до високих посад іза так скажемо те що я спілкувався с друзями в ДС у свому ДС- Тим самим ГС Держ видав міні не довіру та Лишає можливостей та у оскарженні якому я подава він міні надав відповіть що треба з ним налагодити стосунки 1 як міні з ним Налагодити стосунки якщо я у нього в ЧС везде Телеграм Діскорд також саме Хотів поговорити с ГА але він мене також ігнорує і не чого не робе пише що треба відстояти на малій посаді але я вже стоя на малій посаді і не раз що міні треба робити 5 років стояти на малих посадах і не розумію логіку ГА-ГС Держ вони дають якісь завдання котрі зовсім не треба також прошу щоб ви міні Надали 2 Шанс так як с ГС Держ не має про що спілкуатися я ще не Удівлюсь якщо мене зара заблокуюсть за Слив адміністрації це буде Читаємо п олег Прощу Звернути Увагу на цю ситуацію Також дивіфться чи буде бажання допустимо у вас грати в цю гру якщо Адміністратори Лишають можливорстей в мене є багатий досвід на Адміністрації та на Лідерскіх посадах але не можу себе проявити саме тут 04 сервер причина ГС Держ а також ціваві слова що міні пише ГА Вони будуть на фото
    /​
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Відповідь надав у минулій темі, прохання не флудити темами, рішення залишається незмінним.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі