Відмовлено Оскарження лідерської догани//

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Гончар

02 | Західна Україна
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
173
Реакції
70
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Данило Шульга (ЗГС Держ)
  2. Особистий нікнейм: Богдан Гончар
  3. Суть скарги: Адміністратор Данило Шульга, дав мені лідерську догану не розібравшись в ситуації та не сказавши мені ні жодного слова за то що я видав людині багато статтів ККУ. Але ця людина була затримана за форумну статтю 5.13 Незаконне придбання, передача, виготовлення зброї та боєприпасів до неї, а так само вчинене без офіційної ліцензії придбання, передача, виготовлення зброї та боєприпасів до неї, - карається позбавленням волі строком на 4 роки = 4 години ігрового часу.
    Але у нас немає таких статтей в ігровому ККУ, тому я видав всі статті щоб було на 4 години. Але пан Шульга почав казати що я вам не зніму догану, так як людина незнає форумного ККУ, але в саме цьому ККУ прописано: Незнанння закону не звільняє вас від відповідальності. Тому прошу зняти мені догану, та провести бесіду з данним адміністратором. То шо він незнає форуму це не мої проблеми це є RP гра. Але про що тут говорити як ЗГС держ не хоче підтримувати RP на 02 сервері. І тоді у мене є питання навіщо взагалі той формуний ККУ. Я рахую що данний адміністратор не компетентий для своєї посади та незнає як працюють форумні закони.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нажми
  5. Дата походження: 24.04.2024

Владислав Авоккадови

02 | Західна Україна
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
135
Реакції
42
Бали
33
дивіться я скажу свою думку.
Якщо ви затримуєте людину по ККУ і вас на це є докази ви можете відкрити кримінальну справу тоді людина буде покарана на 4роки= 4 годин але якщо ви її просто переміщаєте в КПЗ то ви маєте дати тільки статю яку ви інкримінуєте і ніяк більше

Богдан Гончар

02 | Західна Україна
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
173
Реакції
70
Бали
73
дивіться я скажу свою думку.
Якщо ви затримуєте людину по ККУ і вас на це є докази ви можете відкрити кримінальну справу тоді людина буде покарана на 4роки= 4 годин але якщо ви її просто переміщаєте в КПЗ то ви маєте дати тільки статю яку ви інкримінуєте і ніяк більше
А де це прописано? Що цей ККУ іменно для RP суду.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,323
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Погоджуюсь з рішенням адміністратора.
Так як гравець не володіє усіма статтями, які були видані йому і тд.
Також хочу зауважити, що "накидувати" будь-які статті просто так заборонено.
Для цього є суд, ви створюєте кримінальну справу підшиваєте усі порушення з доказами і в кінцевому результаті суд постановляє відповідний вердикт.
Якщо він буде позитивним для вас, адміністрація знає як потрібно вчинити у даній ситуації і згідно якого нормативу потрібно працювати.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі