Богдан Гончар
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 20 Жов 2022
- Дописи
- 173
- Реакції
- 70
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: Данило Шульга (ЗГС Держ)
- Особистий нікнейм: Богдан Гончар
- Суть скарги: Адміністратор Данило Шульга, дав мені лідерську догану не розібравшись в ситуації та не сказавши мені ні жодного слова за то що я видав людині багато статтів ККУ. Але ця людина була затримана за форумну статтю 5.13 Незаконне придбання, передача, виготовлення зброї та боєприпасів до неї, а так само вчинене без офіційної ліцензії придбання, передача, виготовлення зброї та боєприпасів до неї, - карається позбавленням волі строком на 4 роки = 4 години ігрового часу.
Але у нас немає таких статтей в ігровому ККУ, тому я видав всі статті щоб було на 4 години. Але пан Шульга почав казати що я вам не зніму догану, так як людина незнає форумного ККУ, але в саме цьому ККУ прописано: Незнанння закону не звільняє вас від відповідальності. Тому прошу зняти мені догану, та провести бесіду з данним адміністратором. То шо він незнає форуму це не мої проблеми це є RP гра. Але про що тут говорити як ЗГС держ не хоче підтримувати RP на 02 сервері. І тоді у мене є питання навіщо взагалі той формуний ККУ. Я рахую що данний адміністратор не компетентий для своєї посади та незнає як працюють форумні закони. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нажми
- Дата походження: 24.04.2024