Оскаржено Оскарження неправомірного блокування за пунктом 14.2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
744
Реакції
935
Бали
153
1. Discord сервер(-и): 03
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: maks_almazov
4. Суть звернення:
згідно з формулюванням пункту 14.2 правил:

"Cпрямоване лаяння у неадекватному стані з порушенням декількох або більшості пунктів правил. "

Блокування, яке мені було винесене, не відповідає жодному з ключових критеріїв цього пункту. Пояснюю по суті:

Фраза "Чому адміністрація така душна?" є оціночним судженням і формальною критикою. Вона не містить ненормативної лексики, прямих образ чи принижень. Це питання, яке висвітлює ставлення користувача до дій адміністрації, але не є лаянням у жодному легальному чи загальноприйнятому сенсі.

Жодних ознак "неадекватного стану" в повідомленні немає. Повідомлення було лаконічним, осмисленим, без емоційного або агресивного тону. Воно не містить спаму, капса, погроз чи маркерів неадекватної поведінки.

Крім згаданого повідомлення, мені не було надано жодного іншого прикладу порушення. Якщо адміністрація посилається лише на одну фразу — жодного "множинного порушення" немає. Жоден інший пункт правил не був порушений, тому кваліфікація за 14.2 є необґрунтованою.

Застосування пункту 14.2 у даному випадку є надмірним, хибним і неправомірним. Прошу переглянути рішення про блокування, оскільки воно не спирається на факти і не відповідає самому змісту правила.

5. Докази (скріншоти/відео):
1750965362160.png

6. Дата видачі покарання: 26.06.2025

Лілі Адамс♡

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
427
Реакції
184
Бали
103
Вітаю.
На разі покаравння змінено на 14.1 Неконструктивні, не аргументовані претензії, які спрямовані на лаяння і розпал конфлікту серед спільноти.

Ви отримаєте тайм-аут на 2 години

Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі