Відмовлено Оскарження обмеження на доступ до чату Telegram| Майстерня Розробників

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
94
Реакції
27
Бали
23
1. Нікнейм Telegram акаунту на момент отримання блокування і посилання на нього у форматі @нікнейм: さ✟𝕸𝖔𝖐𝖆𝖙𝖆𝖓𝖆✟さ (@Moralez02)
2. Суть звернення:

Доброго дня!

Хочу звернутися з проханням переглянути мою ситуацію.

Я граю на проєкті Ukraine GTA ще з версії 1.5, тобто майже з самого відкриття проєкту. За весь цей час я не мав серйозних порушень правил. Єдиний бан, який отримував, був накладений помилково адміністратором і згодом ситуацію було вирішено.

Як тільки в мене з'явилася можливість користуватися Telegram, я одразу приєднався до офіційного Telegram-каналу та чату проєкту, адже хотів брати активну участь у житті спільноти, стежити за новинами, брати участь у конкурсах, квестах та інших активностях.

Приблизно через місяць після реєстрації в Telegram на моєму акаунті з'явилося глобальне спам-обмеження від самого Telegram. Через це я вже близько року не можу писати повідомлення у вашому чаті, хоча не порушував правил саме спільноти Ukraine GTA.

За цей час я неодноразово звертався до підтримки Telegram із проханням переглянути це обмеження, але, на жаль, проблема так і не була вирішена.

Прошу, якщо це можливо, розглянути мою ситуацію та допомогти знайти рішення. Я є давнім гравцем вашого проєкту, хочу й надалі брати активну участь у житті спільноти та спілкуванні в Telegram, але через незалежне від мене обмеження не маю такої можливості.

Дякую за розгляд мого звернення та сподіваюся на ваше розуміння.

3. Докази (скріншоти/відео):
1784275847234.png

4. Дата видачі блокування: десь рік тому

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,255
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Обмеження встановлено з сторони телеграму на вхід у публічні групи.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 0, Гостей: 2)

Угорі