Відмовлено Оскарження обмеження на доступ до чату Telegram| Майстерня Розробників

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Майкл Моралез

Если ты упал, встань. Если не можешь встать то лад
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
93
Реакції
27
Бали
23
1. Нікнейм Telegram акаунту на момент отримання блокування і посилання на нього у форматі @нікнейм: さ✟𝕸𝖔𝖐𝖆𝖙𝖆𝖓𝖆✟さ (@Moralez02)
2. Суть звернення:

Доброго дня!

Хочу звернутися з проханням переглянути мою ситуацію.

Я граю на проєкті Ukraine GTA ще з версії 1.5, тобто майже з самого відкриття проєкту. За весь цей час я не мав серйозних порушень правил. Єдиний бан, який отримував, був накладений помилково адміністратором і згодом ситуацію було вирішено.

Як тільки в мене з'явилася можливість користуватися Telegram, я одразу приєднався до офіційного Telegram-каналу та чату проєкту, адже хотів брати активну участь у житті спільноти, стежити за новинами, брати участь у конкурсах, квестах та інших активностях.

Приблизно через місяць після реєстрації в Telegram на моєму акаунті з'явилося глобальне спам-обмеження від самого Telegram. Через це я вже близько року не можу писати повідомлення у вашому чаті, хоча не порушував правил саме спільноти Ukraine GTA.

За цей час я неодноразово звертався до підтримки Telegram із проханням переглянути це обмеження, але, на жаль, проблема так і не була вирішена.

Прошу, якщо це можливо, розглянути мою ситуацію та допомогти знайти рішення. Я є давнім гравцем вашого проєкту, хочу й надалі брати активну участь у житті спільноти та спілкуванні в Telegram, але через незалежне від мене обмеження не маю такої можливості.

Дякую за розгляд мого звернення та сподіваюся на ваше розуміння.

3. Докази (скріншоти/відео):
1784275847234.png

4. Дата видачі блокування: десь рік тому

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,255
Реакції
5,148
Бали
253
Вітаю!

Обмеження встановлено з сторони телеграму на вхід у публічні групи.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі