Розглянуто Оскарження покарання за п.2.41 ПП Ukraine GTA - помилкове застосування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Гром

ЗГС Неоф 05 | S.M 07
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Чер 2024
Дописи
1,060
Реакції
404
Бали
223
  1. Нікнейм адміністратора: Мирослав Олегович
  2. Особистий нікнейм: Андрій Чикіев
  3. Суть скарги: Хочу звернутись із проханням переглянути видане мені покарання за пунктом 2.41 Правил проєкту "NonRP стрільба із-за керма держ".
    Суть ситуації наступна:
    Надійшла інформація про напад на співробітників ДСНС. Ми з напарником вирушили на виклик у складі двох патрульних екіпажів. Під час прибуття на місце я ненавмисно зачепив людину автомобілем - повідомив про це та зробив "откат" звичайно. Після цього ми вирушили переслідувати підозрюваного, який, за словами очевидців, міг бути озброєним. Він проігнорував вимоги про зупинку, тож у межах RP-ситуації ми відкрили вогонь по колесах автомобіля. Зазначу, що вогонь вівся не з-за керма, а з пасажирського сидіння, що можна підтвердити відео-матеріалом. Згодом, коли ми затримали ще одного підозрюваного біля ДСНС, доставили його у відділок. Там відбулася спроба перешкоджання з боку третьої особи на Audi, яка почала підрізати наш автомобіль і перешкоджати транспортуванню затриманого. Ми знову відкрили вогонь, діючи відповідно до загрози. Після зупинки ситуація була повністю зафіксована, викликано адвоката, та оформлено згідно з RP. Пізніше я отримав покарання за 2.41, однак, ще раз підкреслю - зброю використовував я як пасажир, а не водій, що не підпадає під даний пункт правил. Також покарання вже було відбуте, проте воно видалося мені помилковим.
    Прохання:
    переглянути ситуацію і підтвердити, що вогонь вівся не з-за керма;
    зафіксувати це на майбутнє, аби уникати подібних інцидентів із неправильним трактуванням правил.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тицяй (1:33 | 3:21| 5:11) - тайм коди
    Снимок экрана (3716).png
  5. Дата походження: 21.05.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, покарання видано помилково, за що на перший раз адміністратору проведено бесіду. Вибачаємось за незручності.

Щодо відкриття вогню по автівці в даному випадку зафіксовані порушення від Вас, як працівника поліції, дані моменти передані на опрацювання слідкуючим.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі