- Реєстрування
- 26 Чер 2024
- Дописи
- 1,060
- Реакції
- 404
- Бали
- 223
- Нікнейм адміністратора: Мирослав Олегович
- Особистий нікнейм: Андрій Чикіев
- Суть скарги: Хочу звернутись із проханням переглянути видане мені покарання за пунктом 2.41 Правил проєкту "NonRP стрільба із-за керма держ".
Суть ситуації наступна:
Надійшла інформація про напад на співробітників ДСНС. Ми з напарником вирушили на виклик у складі двох патрульних екіпажів. Під час прибуття на місце я ненавмисно зачепив людину автомобілем - повідомив про це та зробив "откат" звичайно. Після цього ми вирушили переслідувати підозрюваного, який, за словами очевидців, міг бути озброєним. Він проігнорував вимоги про зупинку, тож у межах RP-ситуації ми відкрили вогонь по колесах автомобіля. Зазначу, що вогонь вівся не з-за керма, а з пасажирського сидіння, що можна підтвердити відео-матеріалом. Згодом, коли ми затримали ще одного підозрюваного біля ДСНС, доставили його у відділок. Там відбулася спроба перешкоджання з боку третьої особи на Audi, яка почала підрізати наш автомобіль і перешкоджати транспортуванню затриманого. Ми знову відкрили вогонь, діючи відповідно до загрози. Після зупинки ситуація була повністю зафіксована, викликано адвоката, та оформлено згідно з RP. Пізніше я отримав покарання за 2.41, однак, ще раз підкреслю - зброю використовував я як пасажир, а не водій, що не підпадає під даний пункт правил. Також покарання вже було відбуте, проте воно видалося мені помилковим.
Прохання:
переглянути ситуацію і підтвердити, що вогонь вівся не з-за керма;
зафіксувати це на майбутнє, аби уникати подібних інцидентів із неправильним трактуванням правил. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тицяй (1:33 | 3:21| 5:11) - тайм коди
- Дата походження: 21.05.2025