Артем Париж
Козак
- Реєстрування
- 14 Лип 2023
- Дописи
- 20
- Реакції
- 10
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
- Особистий нікнейм: Артем Париж
- Суть скарги: Після того як мою машину забрали на штрафмайданчик та скандалу з тим поліцейським який залив на мене скаргу на форум, мене заблокували на 3 дні за згадку рідних в негативному контексті. Я вважаю що мені було видано покарання не коректно по таким причинам: 1. Даний поліцейський дуже сильно мене провокував (відеофіксації нема, є тільки коли були образи в мою сторону. Але відеофіксація провокації була саме в відеофіксації в скарзі даного поліцейського). 2. На відеофіксації порушення було дуже погано чути те що я казав, все що там можна було почути це слово «мама», а це вже не згадка родичів в негативному контексті, а просто згадка родичів. 3. Я вважаю що даний адміністратор видав не всі покарання на які заслуговує даний поліцейський, він мав отримати ще покарання а саме: провокація, образа гравців (відеофіксація є) та вживання ООС інформації в ІС чат (відеофіксація є на скарзі від даного поліцейського). Нікнейм завжди згаданого поліцейського: Максон Азовський (37225). Прошу зняти/зменшити срок блокування мені. Згадав родичів я на емоціях, та тому що дана людина мене спровокувала.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
- Дата походження: 29.09.2025