Зачинено Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
20
Реакції
10
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
  2. Особистий нікнейм: Артем Париж
  3. Суть скарги: Після того як мою машину забрали на штрафмайданчик та скандалу з тим поліцейським який залив на мене скаргу на форум, мене заблокували на 3 дні за згадку рідних в негативному контексті. Я вважаю що мені було видано покарання не коректно по таким причинам: 1. Даний поліцейський дуже сильно мене провокував (відеофіксації нема, є тільки коли були образи в мою сторону. Але відеофіксація провокації була саме в відеофіксації в скарзі даного поліцейського). 2. На відеофіксації порушення було дуже погано чути те що я казав, все що там можна було почути це слово «мама», а це вже не згадка родичів в негативному контексті, а просто згадка родичів. 3. Я вважаю що даний адміністратор видав не всі покарання на які заслуговує даний поліцейський, він мав отримати ще покарання а саме: провокація, образа гравців (відеофіксація є) та вживання ООС інформації в ІС чат (відеофіксація є на скарзі від даного поліцейського). Нікнейм завжди згаданого поліцейського: Максон Азовський (37225). Прошу зняти/зменшити срок блокування мені. Згадав родичів я на емоціях, та тому що дана людина мене спровокувала.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 29.09.2025

Олексій Маск

ГА | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
830
Реакції
339
Бали
68
Вітаю!
З огляду на Вашу історію покарань, Вам буде відмовлено у оскарженні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі