Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло 1

Козак
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
47
Реакції
12
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Небачив
  2. Особистий нікнейм: Міша Кубик
  3. Суть скарги: їхав возле епіцентр так як я їхав попід сам край епіцентр з повороту виїхала машина втаранилась в мене так як я не був винен і не мав притензій до другого водителя поїхав дальше міняти машину бо моя була злама підʼїхала поліція і сказала чого я поїхав я мусив остатись там даже якщо я винен я не маю права їхати з місця ДТП якщо у мене нем притензій до водітеля чого я маю стояти чекати когось поліція сказала що я втік і не зупинився хоть я став на парковці міняти машину якби хотів втікти від них втік би повірте дальше хотів виписати мені штраф що я тіпа винен і тд хоть і сказав сразу що мої вини там немає
  4. Дальше завіз у відділок без будь яких підстав на то визвали адвоката на моє питання до адвоката як я вже став винен якщо я не був винен тільки що в ДТП він мене ігнорив і сказав що я вопше не маю права писать йому і задавати вопроси і до того ж адвокат не знаю правил запитує в поліції чи це та стаття прошу вияснити ситуацію
  5. Так обізвав адвоката але він заслужив він на роботі мусить общатись нормально він ігнорить коли до нього звертаєшся і затикає рот гравцю це не нормально
  6. Докази (скріншот/відео):
  7. Дата порушення:17.10.2024.

Вкладення

• IMG_9855.jpeg
    IMG_9855.jpeg
    3.3 Mб · Перегляди: 67

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю
Недостатньо доказів + на фото не видно дату походження та час.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі