Михайло 1
Козак
- Реєстрування
- 29 Кві 2024
- Дописи
- 47
- Реакції
- 12
- Бали
- 11
- Нікнейм гравця: Небачив
- Особистий нікнейм: Міша Кубик
- Суть скарги: їхав возле епіцентр так як я їхав попід сам край епіцентр з повороту виїхала машина втаранилась в мене так як я не був винен і не мав притензій до другого водителя поїхав дальше міняти машину бо моя була злама підʼїхала поліція і сказала чого я поїхав я мусив остатись там даже якщо я винен я не маю права їхати з місця ДТП якщо у мене нем притензій до водітеля чого я маю стояти чекати когось поліція сказала що я втік і не зупинився хоть я став на парковці міняти машину якби хотів втікти від них втік би повірте дальше хотів виписати мені штраф що я тіпа винен і тд хоть і сказав сразу що мої вини там немає
- Дальше завіз у відділок без будь яких підстав на то визвали адвоката на моє питання до адвоката як я вже став винен якщо я не був винен тільки що в ДТП він мене ігнорив і сказав що я вопше не маю права писать йому і задавати вопроси і до того ж адвокат не знаю правил запитує в поліції чи це та стаття прошу вияснити ситуацію
- Так обізвав адвоката але він заслужив він на роботі мусить общатись нормально він ігнорить коли до нього звертаєшся і затикає рот гравцю це не нормально
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення:17.10.2024.