Оскаржено Оскарження //

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Залозний

Форумный Герой
Реєстрування
11 Кві 2024
Дописи
123
Реакції
156
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:ГС Держ ЗГС Держ
  2. Особистий нікнейм:Артем Подільский
  3. Суть скарги:п. ГС ЗГС Держ,сталася така ситуація,із-за якої я повинен був покинути свою посаду диспетчера,з нею я справлявся,перший звіт був на 256 балів,другий на 49,тому що прийшов лідер,змінив правила, я запропонував йому розділити роботу,він відмовив, поки не було лідера,я проводив обзвони, та інші обов'язки лідера/зам. Лідер був у нас дуже вспильчивий, я пропонував ГС Держ поговорити з ним,але розмови я так розумію не було, лідер був активним 4 дні в неділю,а 3 дні він заходив після 22:00(після кінця роб.зміни) на ГРП був тільки я,іноді доєднувався довбик,але ві вирішив знятися. Так як лідер почав мені погрожувати, ображати, я йому казав що з 1 доганою звільняти не можна,він звільнив людину по ЗВБ+ 1 догана,але нема такої причини ЗВБ,є За Власним Бажанням, без лідера в фракції було 51 людина(максимум), з лідером 38, онлайна в день було від 7 до 14 без лідера,а з лідером від 2 до 5(і то попросив зайти на ГРП так як будуть премії від мене з мого карману). Шановний п.дмитро,я розумію що у мене виявляються конфлікти з лідером, через що і є недовіра,але я живу в прифронтовому місці Херсоні,у мене порушена психіка через щогодинні обстріли,наразі я займаюся своєю психікою, прошу мені дати шанс на 9,10, там я проявлю себе по максимуму. Обіцяю,головне дайте мені шанс,будь ласка!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:27.11.2024

Ілля Макогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]

Вітаю Шановна Адміністрація, так як я вказаний в цій скарзі, надаю відповідь зі своєї сторони:

Коли призначається Лідер в організацію, він має право вносити нові/старі правила, а також регулювати старі. Згідно Статуту АТ "Укрзалізниця":
1.4 Всі накази і постанови, введені Начальником УЗ, є остаточними і оскарженню не підлягають.

Як Ви кажете:
- "поки не було лідера,я проводив обзвони, та інші обов'язки лідера/зам" -
Якщо Лідер знімається з посади, назначається ТВО (Тимчасово Виконуючий Обов'язків). Цим ТВО були Ви, та Ви мали повне право проводити обзвони.
- "лідер був активним 4 дні в неділю,а 3 дні він заходив після 22:00(після кінця роб.зміни)" -
Так, я можу бути активним та грати більше 4+ годин з Понеділка по Середу, через те, що я працюю на роботі через труднощі в особистому житті; з Четверга по Неділю я заходив в гру ближче до 22 години, і грав до 23:00 або ж до 00:00 і виконував свою роботу. Але для цього і є заступники Лідера, щоб допомагати лідеру та підстраховувати його, якщо у нього не виходить зробити те або інше.
- "я йому казав що з 1 доганою звільняти не можна,він звільнив людину по ЗВБ+ 1 догана,але нема такої причини ЗВБ,є За Власним Бажанням"
В правилах держ.орг та в інших правилах серверу не вказано, що звільняти з 1 доганою заборонено. Це правило дійсне лише в МОЗ
- "без лідера в фракції було 51 людина(максимум), з лідером 38, онлайна в день було від 7 до 14 без лідера,а з лідером від 2 до 5(і то попросив зайти на ГРП так як будуть премії від мене з мого карману)."
Коли мене поставили в організацію, неактивних людей було майже 2 сторінки планшету, це 20 людей, що порушує внутрішній статут УЗ, а також правила держ.організацій:
3.9 Заборонено бути відсутнім понад 5 днів на робочому місці без попередження. (Статут АТ "Укрзалізниця")
2.18. Заборонено бути відсутнім понад 7 днів на робочому місці без попередження. | Звільнення (Правила державних організацій)
На ГРП також по можливості повинні бути присутні Заступники, а також, як я писав вище, заступники повинні допомагати лідеру

- "я живу в прифронтовому місці Херсоні,у мене порушена психіка через щогодинні обстріли"
Я особисто знаю, що таке жити в прифронтовій зоні, так як сам з Маріуполя, місто, котре відомо повним знищенням орків, і я пробув в окупації 3 місяці. Мій нервовий стан був кардинально порушений, але зараз я живу подалі від прифронтової зони, але іноді також можуть здати нерви, бо ми всі люди

У багатьох людей через війну порушений психічний та нервовий стан, але попри це треба займатися станом своїх нервів та старатися відноситися до всього менш емоційно

Артемка Залозний

Форумный Герой
Реєстрування
11 Кві 2024
Дописи
123
Реакції
156
Бали
46

Вітаю Шановна Адміністрація, так як я вказаний в цій скарзі, надаю відповідь зі своєї сторони:

Коли призначається Лідер в організацію, він має право вносити нові/старі правила, а також регулювати старі. Згідно Статуту АТ "Укрзалізниця":

1.4 Всі накази і постанови, введені Начальником УЗ, є остаточними і оскарженню не підлягають.

Як Ви кажете:

- "поки не було лідера,я проводив обзвони, та інші обов'язки лідера/зам" -

Якщо Лідер знімається з посади, назначається ТВО (Тимчасово Виконуючий Обов'язків). Цим ТВО були Ви, та Ви мали повне право проводити обзвони.

- "лідер був активним 4 дні в неділю,а 3 дні він заходив після 22:00(після кінця роб.зміни)" -

Так, я можу бути активним та грати більше 4+ годин з Понеділка по Середу, через те, що я працюю на роботі через труднощі в особистому житті; з Четверга по Неділю я заходив в гру ближче до 22 години, і грав до 23:00 або ж до 00:00 і виконував свою роботу. Але для цього і є заступники Лідера, щоб допомагати лідеру та підстраховувати його, якщо у нього не виходить зробити те або інше.

- "я йому казав що з 1 доганою звільняти не можна,він звільнив людину по ЗВБ+ 1 догана,але нема такої причини ЗВБ,є За Власним Бажанням"

В правилах держ.орг та в інших правилах серверу не вказано, що звільняти з 1 доганою заборонено. Це правило дійсне лише в МОЗ

- "без лідера в фракції було 51 людина(максимум), з лідером 38, онлайна в день було від 7 до 14 без лідера,а з лідером від 2 до 5(і то попросив зайти на ГРП так як будуть премії від мене з мого карману)."

Коли мене поставили в організацію, неактивних людей було майже 2 сторінки планшету, це 20 людей, що порушує внутрішній статут УЗ, а також правила держ.організацій:

3.9 Заборонено бути відсутнім понад 5 днів на робочому місці без попередження. (Статут АТ "Укрзалізниця")

2.18. Заборонено бути відсутнім понад 7 днів на робочому місці без попередження. | Звільнення (Правила державних організацій)

На ГРП також по можливості повинні бути присутні Заступники, а також, як я писав вище, заступники повинні допомагати лідеру

- "я живу в прифронтовому місці Херсоні,у мене порушена психіка через щогодинні обстріли"

Я особисто знаю, що таке жити в прифронтовій зоні, так як сам з Маріуполя, місто, котре відомо повним знищенням орків, і я пробув в окупації 3 місяці. Мій нервовий стан був кардинально порушений, але зараз я живу подалі від прифронтової зони, але іноді також можуть здати нерви, бо ми всі люди

У багатьох людей через війну порушений психічний та нервовий стан, але попри це треба займатися станом своїх нервів та старатися відноситися до всього менш емоційно

По перше пробули ви в окупації 3 мсяці,я пробув в окупації 8 місяців,ні разу не виїхав,по друге мені сказади що я не ТВО так як був ще 1 заступник,по друге даний лідер мені погрожував мені не 1 раз,в загальний чат,по друге не 1 я маю таке ставлення до лідера, у деяких співробітників таке ж сама думка про лідера.

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець.
Ви можете зайняти посади 9-10 рангів.
Спробуйте проявити себе на ціх посада без порушень та зможете зайняти посади вище.

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю.

Відповідь була надана ГС Держ.
Оскаржено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі