Вітаю Шановна Адміністрація, так як я вказаний в цій скарзі, надаю відповідь зі своєї сторони:
Коли призначається Лідер в організацію, він має право вносити нові/старі правила, а також регулювати старі. Згідно Статуту АТ "Укрзалізниця":
1.4 Всі накази і постанови, введені Начальником УЗ, є остаточними і оскарженню не підлягають.
Як Ви кажете:
- "поки не було лідера,я проводив обзвони, та інші обов'язки лідера/зам" -
Якщо Лідер знімається з посади, назначається ТВО (Тимчасово Виконуючий Обов'язків). Цим ТВО були Ви, та Ви мали повне право проводити обзвони.
- "лідер був активним 4 дні в неділю,а 3 дні він заходив після 22:00(після кінця роб.зміни)" -
Так, я можу бути активним та грати більше 4+ годин з Понеділка по Середу, через те, що я працюю на роботі через труднощі в особистому житті; з Четверга по Неділю я заходив в гру ближче до 22 години, і грав до 23:00 або ж до 00:00 і виконував свою роботу. Але для цього і є заступники Лідера, щоб допомагати лідеру та підстраховувати його, якщо у нього не виходить зробити те або інше.
- "я йому казав що з 1 доганою звільняти не можна,він звільнив людину по ЗВБ+ 1 догана,але нема такої причини ЗВБ,є За Власним Бажанням"
В правилах держ.орг та в інших правилах серверу не вказано, що звільняти з 1 доганою заборонено. Це правило дійсне лише в МОЗ
- "без лідера в фракції було 51 людина(максимум), з лідером 38, онлайна в день було від 7 до 14 без лідера,а з лідером від 2 до 5(і то попросив зайти на ГРП так як будуть премії від мене з мого карману)."
Коли мене поставили в організацію, неактивних людей було майже 2 сторінки планшету, це 20 людей, що порушує внутрішній статут УЗ, а також правила держ.організацій:
3.9 Заборонено бути відсутнім понад 5 днів на робочому місці без попередження. (Статут АТ "Укрзалізниця")
2.18. Заборонено бути відсутнім понад 7 днів на робочому місці без попередження. | Звільнення (Правила державних організацій)
На ГРП також по можливості повинні бути присутні Заступники, а також, як я писав вище, заступники повинні допомагати лідеру
- "я живу в прифронтовому місці Херсоні,у мене порушена психіка через щогодинні обстріли"
Я особисто знаю, що таке жити в прифронтовій зоні, так як сам з Маріуполя, місто, котре відомо повним знищенням орків, і я пробув в окупації 3 місяці. Мій нервовий стан був кардинально порушений, але зараз я живу подалі від прифронтової зони, але іноді також можуть здати нерви, бо ми всі люди
У багатьох людей через війну порушений психічний та нервовий стан, але попри це треба займатися станом своїх нервів та старатися відноситися до всього менш емоційно