Олексій Ксьондз
Потужний Генерал| Північна Україна
- Реєстрування
- 31 Лип 2023
- Дописи
- 97
- Реакції
- 312
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Володя Шуфляда
- Особистий нікнейм: Олексій Ксьондз
- Суть скарги: Вітаю шановний Голоавний Адміністратор чи Заступник Головного Адміністратора сьогодні в ночі сталася трохи не приємна ситуація. Я обіймавши посаду підполковника ЗСУ, в мене трохи не вдався день, зайшов в гру щоб рослабитися. Та Полковник Денис Шевцов накацав робити якусь фігню, що мені не сподобалося та я його послав в рацію. Я розумію що це не є правильно, але пойміть мене я вважаю що це не є дуже компетентно за 3 дня які я обіймаю цю посаду, Шевцов кожного дня дає один і той самий наказ і виходить з гри. Через це мене зняли з полади підполковника та занесли в Чорний Список на 15 дні. Так ви можете сказати що мене зняли за те що я порушив правила офіційних чатів, Але я навіть незнав що то єфіційним чатом. Так як для мене офіційний чат це там де все керівництво підписане нормально а не цитую "Мамут Рахал" або "Сексуалочка", ДОКАЗ і таких там багато. Також мені не сподобалося ставлення слідкуючого який спочатку сказав що в мене є вибір і час подумати до ранку чи мене звільняють чи 2/3 доган а через 10 хвилин він вже написав що мене звільнили ДОКАЗ. Прошу розглянути моє звернення і винести ваш вердикт, якщо це можливо то повернути мене на посаду. Дякую за увагу. З нетерпінням очікую на вашу відповідь!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клік
- Дата походження:10.12.2024