Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Ксьондз

Потужний Генерал| Північна Україна
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
97
Реакції
312
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Володя Шуфляда
  2. Особистий нікнейм: Олексій Ксьондз
  3. Суть скарги: Вітаю шановний Голоавний Адміністратор чи Заступник Головного Адміністратора сьогодні в ночі сталася трохи не приємна ситуація. Я обіймавши посаду підполковника ЗСУ, в мене трохи не вдався день, зайшов в гру щоб рослабитися. Та Полковник Денис Шевцов накацав робити якусь фігню, що мені не сподобалося та я його послав в рацію. Я розумію що це не є правильно, але пойміть мене я вважаю що це не є дуже компетентно за 3 дня які я обіймаю цю посаду, Шевцов кожного дня дає один і той самий наказ і виходить з гри. Через це мене зняли з полади підполковника та занесли в Чорний Список на 15 дні. Так ви можете сказати що мене зняли за те що я порушив правила офіційних чатів, Але я навіть незнав що то єфіційним чатом. Так як для мене офіційний чат це там де все керівництво підписане нормально а не цитую "Мамут Рахал" або "Сексуалочка", ДОКАЗ і таких там багато. Також мені не сподобалося ставлення слідкуючого який спочатку сказав що в мене є вибір і час подумати до ранку чи мене звільняють чи 2/3 доган а через 10 хвилин він вже написав що мене звільнили ДОКАЗ. Прошу розглянути моє звернення і винести ваш вердикт, якщо це можливо то повернути мене на посаду. Дякую за увагу. З нетерпінням очікую на вашу відповідь!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клік
  5. Дата походження:10.12.2024

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
857
Реакції
446
Бали
123
Ви себе неадекватно поводите в офіційних чатах проекту, у слідкуючого е докази де ви мене 8-10 разів послали на три букви, також це було зроблино у рацію що виносить дуже грубі порушення статуту та правил державних організацій особливо для високо посадової людини «підполковник» на цій посаді ви повинні вже нести відповідальність за ваші дії. Порушень зі сторони слідкуючого не побачив, догани вам або звільнення вирішує керівничий склад ЗСУ.

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,600
Реакції
1,064
Бали
253
Вітаю
Одразу почну з того що якщо ви не знали що група в телеграмі була офіційна це не звільняє вас від відповідальності
Також з приводу вашого звільнення мені надали докази на які чітко видно як ви не коректно виражаєтесь в сторону полковника
З приводу підписання людей в цій групі з керівничим складом буде проведена бесіда
Повернення в фракцію не можливо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі