♣Artur Faretti♣
D.Faretti my love <3
- Реєстрування
- 12 Січ 2024
- Дописи
- 507
- Реакції
- 357
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: ГС/ЗГС Держ
- Особистий нікнейм: Артурчік Фаретті
- Суть скарги:08.01.2024 я подав 5 скарг на лідера ДКВС. Три з них були відхилені, а мені видали покарання у вигляді блокування на 14 діб за порушення правил UG 6.36 ("злив лідера").
Хочу пояснити свою позицію. Скарги я подавав не з метою зняти лідера з посади або нашкодити йому особисто. Мотивів для цього у мене не було. Усі скарги були подані виключно через виявлені порушення правил, які я зафіксував:- Використання автомобіля для переваги у стрільбі. Лідер використовував транспортний засіб, щоб отримати де отримував перевагу в стрільбі . Враховуючи те що я з своїм кланом знаходився нижче його рівня та з тієї позиції нам просто майже не можливо було б пробити по ньому урон , а поки б ми вибігли нас би вже вбили .
- Багоюз. Лідер стріляв з автомобіля коли здавав на ньому задки . Так урон по мені почав проходити лиш тоді коли авто почало рухатись вже по інерції, але звуки стрільби хоч він і не попадав можна було почути на доказі
- Образи. Лідер принизив нашу честь і гідність, обізвавши нас, що обурило не лише мене, а й учасників мого клану.
4. Машуля Громова видала мені покарання у вигляді jail 60 причина : RK . Проте як я вказував вже раніше то в правилах нападу на ВЧ дозволено порушувати правилро RK якщо не порушується правило 2.1 нападу на ВЧ . Так в примітці вказано те що RK не діє для державних організацій, проте в правилах не вказано те шо правило 3.1 ( без примітки ) це для Держ організацій , та й логічно подумати як державні організації можуть порушити правило 2.1 нападу на ВЧ?
Мої скарги не були необґрунтованими чи поданими з особистої неприязні. Я діяв у межах правил і лише вказав на те, що вважав порушеннями дивлячись на свій досвід в грі . Прошу переглянути рішення щодо мого блокування, оскільки воно є несправедливим. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць( клікабельно)
- Дата походження: 08.01.2024