Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: ГС/ЗГС Держ
  2. Особистий нікнейм: Артурчік Фаретті
  3. Суть скарги:08.01.2024 я подав 5 скарг на лідера ДКВС. Три з них були відхилені, а мені видали покарання у вигляді блокування на 14 діб за порушення правил UG 6.36 ("злив лідера").

Хочу пояснити свою позицію. Скарги я подавав не з метою зняти лідера з посади або нашкодити йому особисто. Мотивів для цього у мене не було. Усі скарги були подані виключно через виявлені порушення правил, які я зафіксував:
    1. Використання автомобіля для переваги у стрільбі. Лідер використовував транспортний засіб, щоб отримати де отримував перевагу в стрільбі . Враховуючи те що я з своїм кланом знаходився нижче його рівня та з тієї позиції нам просто майже не можливо було б пробити по ньому урон , а поки б ми вибігли нас би вже вбили .
    2. Багоюз. Лідер стріляв з автомобіля коли здавав на ньому задки . Так урон по мені почав проходити лиш тоді коли авто почало рухатись вже по інерції, але звуки стрільби хоч він і не попадав можна було почути на доказі
    3. Образи. Лідер принизив нашу честь і гідність, обізвавши нас, що обурило не лише мене, а й учасників мого клану.

4. Машуля Громова видала мені покарання у вигляді jail 60 причина : RK . Проте як я вказував вже раніше то в правилах нападу на ВЧ дозволено порушувати правилро RK якщо не порушується правило 2.1 нападу на ВЧ . Так в примітці вказано те що RK не діє для державних організацій, проте в правилах не вказано те шо правило 3.1 ( без примітки ) це для Держ організацій , та й логічно подумати як державні організації можуть порушити правило 2.1 нападу на ВЧ?

Мої скарги не були необґрунтованими чи поданими з особистої неприязні. Я діяв у межах правил і лише вказав на те, що вважав порушеннями дивлячись на свій досвід в грі . Прошу переглянути рішення щодо мого блокування, оскільки воно є несправедливим.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць( клікабельно)
  5. Дата походження: 08.01.2024

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, багато факторів вказували на те що Ви зливали гравців, це не перша скарга з якої склалась думка.
Відбувайте покарання.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі