Назар Чиназес
Козак
- Реєстрування
- 5 Бер 2025
- Дописи
- 21
- Реакції
- 24
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора:Нема
- Особистий нікнейм:Назар Стоун
- Суть скарги:
Шановна адміністраціє,
Звертаюся до вас із щирим проханням переглянути рішення про блокування мого акаунта. Ситуація склалася наступним чином: я займався ловлею гаража, не знаючи про те, що відповідно до правил сервера обов’язковим є ведення відеозапису під час таких дій. Це стало причиною мого бана, однак прошу врахувати, що порушення не було зумисним, а сталося виключно через необізнаність із цим пунктом правил.
Я ні в якому разі не мав на меті обійти або знехтувати правилами сервера. Навпаки, завжди намагався дотримуватись встановлених норм і бути чесним учасником спільноти. Лише зараз, після отримання блокування, я дізнався про вимогу щодо запису відео, і повністю визнаю свою помилку.
Я готовий без жодних заперечень повернути гараж, якщо це потрібно для вирішення ситуації. Мені справді важливо залишатися частиною спільноти, адже участь у проекті приносить мені задоволення, і я ціную ті можливості, які він надає.
Прошу поставитись до мого звернення з розумінням і розглянути можливість зняття або пом’якшення бана. Надалі я зобов’язуюсь уважно ознайомитися з усіма правилами та дотримуватися їх у повному обсязі, щоб подібна ситуація більше не повторилась.
Заздалегідь дякую за розгляд мого прохання. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження 05.10.2025