Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
21
Реакції
24
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:Нема
  2. Особистий нікнейм:Назар Стоун
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністраціє,

Звертаюся до вас із щирим проханням переглянути рішення про блокування мого акаунта. Ситуація склалася наступним чином: я займався ловлею гаража, не знаючи про те, що відповідно до правил сервера обов’язковим є ведення відеозапису під час таких дій. Це стало причиною мого бана, однак прошу врахувати, що порушення не було зумисним, а сталося виключно через необізнаність із цим пунктом правил.

Я ні в якому разі не мав на меті обійти або знехтувати правилами сервера. Навпаки, завжди намагався дотримуватись встановлених норм і бути чесним учасником спільноти. Лише зараз, після отримання блокування, я дізнався про вимогу щодо запису відео, і повністю визнаю свою помилку.

Я готовий без жодних заперечень повернути гараж, якщо це потрібно для вирішення ситуації. Мені справді важливо залишатися частиною спільноти, адже участь у проекті приносить мені задоволення, і я ціную ті можливості, які він надає.

Прошу поставитись до мого звернення з розумінням і розглянути можливість зняття або пом’якшення бана. Надалі я зобов’язуюсь уважно ознайомитися з усіма правилами та дотримуватися їх у повному обсязі, щоб подібна ситуація більше не повторилась.

Заздалегідь дякую за розгляд мого прохання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження 05.10.2025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Очікуйте відповідь в даній скарзі.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі