Ден Хандерсон
Поважний гравець
- Реєстрування
- 20 Тра 2024
- Дописи
- 73
- Реакції
- 170
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора: Не відомо, по логам треба дивитись
- Особистий нікнейм: Ден Хандерсон
- Суть скарги: Під час гри мені терміново потрібно було відійти від комп’ютера приблизно на 30 хвилин. Поки мене не було, жодних повідомлень у чаті типу “Ви тут?” чи попереджень не надходило.Після повернення я побачив у телеграм повідомлення від ЗГС Валерії з проханням про допомогу. Одразу зайшов у гру, натиснув ALT, щоб вийти з режиму AFK, але виявив, що не можу відкрити меню. Перевірив трудову побачив, що звільнений по причині “Не на зміні”.
- Відповідно до статуту, за перебування в AFK понад 15 хвилин має надаватися догана, а не звільнення.
- Повідомлення чи попередження в чаті про перевірку присутності не було, що є порушенням процедури.
- Якщо перевірка здійснювалась через голосовий канал, слід враховувати, що гравець може бути без навушників або мікрофона, тому повідомлення в текстовий чат є обов’язковим елементом зв’язку.
- Я не відмовлявся від обов’язків і після повернення одразу був готовий допомогти, що підтверджує мою активність та бажання виконувати свої функції.
Прошу:
✅ Провести повторний розгляд ситуації.
✅ Визнати звільнення необґрунтованим.
✅ Відновити мене у званні Лейтенанта НПУ-6.
Я поважаю правила, дисципліну та порядок у підрозділі, але вважаю, що у даній ситуації покарання було надмірним і не відповідало статутним нормам.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
- Дата походження:21.10.2025