Схвалено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ден Хандерсон

Поважний гравець
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
73
Реакції
170
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Не відомо, по логам треба дивитись
  2. Особистий нікнейм: Ден Хандерсон
  3. Суть скарги: Під час гри мені терміново потрібно було відійти від комп’ютера приблизно на 30 хвилин. Поки мене не було, жодних повідомлень у чаті типу “Ви тут?” чи попереджень не надходило.Після повернення я побачив у телеграм повідомлення від ЗГС Валерії з проханням про допомогу. Одразу зайшов у гру, натиснув ALT, щоб вийти з режиму AFK, але виявив, що не можу відкрити меню. Перевірив трудову побачив, що звільнений по причині “Не на зміні”.
    1. Відповідно до статуту, за перебування в AFK понад 15 хвилин має надаватися догана, а не звільнення.
    2. Повідомлення чи попередження в чаті про перевірку присутності не було, що є порушенням процедури.
    3. Якщо перевірка здійснювалась через голосовий канал, слід враховувати, що гравець може бути без навушників або мікрофона, тому повідомлення в текстовий чат є обов’язковим елементом зв’язку.
    4. Я не відмовлявся від обов’язків і після повернення одразу був готовий допомогти, що підтверджує мою активність та бажання виконувати свої функції.

4. Прошу:
    ✅ Провести повторний розгляд ситуації.
    ✅ Визнати звільнення необґрунтованим.
    ✅ Відновити мене у званні Лейтенанта НПУ-6.

Я поважаю правила, дисципліну та порядок у підрозділі, але вважаю, що у даній ситуації покарання було надмірним і не відповідало статутним нормам.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  6. Дата походження:21.10.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Вас буде відновлено у фракції.

|СХВАЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі