Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Оля Кензо

Мілашка
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
43
Реакції
110
Бали
38
  1. Ваш нікнейм: Лунар Хард
  2. Нікнейм адміністратора: Конор Стоун
  3. Суть скарги:
  4. Доброго дня,
    Я звертаюся до вас із величезним хвилюванням і, чесно кажучи, мені дуже соромно писати це повідомлення… Я зараз ледь стримую емоції, бо ця ситуація для мене надзвичайно болюча.
    Гра, про яку йдеться, — це не просто розвага для мене. Вона справді дуже важлива частина мого життя, можна сказати, майже все. Я проводив у ній багато часу, сил і душі, і зараз втратити доступ або отримати покарання — це для мене дуже важко.
    Я щиро хочу пояснити ситуацію. На мій акаунт заходив не я — це був мій двоюрідний брат. Зараз він проживає за межами України, і, ймовірно, саме через це могла виникнути підозріла активність, бо колись жили один біля одного та не виникало таких проблем. Але я хочу підкреслити: жодної передачі акаунта, продажу чи будь-яких порушень з моєї сторони не було і немає.
    Я розумію, що правила існують не просто так, і мені дуже соромно, що взагалі виникла така ситуація. Якби я знав, що це може призвести до проблем, я б ніколи цього не допустив
    Будь ласка, я дуже прошу вас розглянути моє звернення ще раз. Мені справді дуже важливо повернути можливість грати — я дуже цього хочу…
    Щиро сподіваюся на ваше розуміння!
    Дякую за увагу.
  5. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Нижче
  6. Дата порушення: 18 04 2026

Вкладення

• IMG_8644.jpg
    IMG_8644.jpg
    661.5 Кб · Перегляди: 26

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Переглянула ситуацію.
На перший раз надаю вам оскарження до 31 дня блокування вам та іншому акаунту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі