Оля Кензо
Мілашка
- Реєстрування
- 12 Чер 2023
- Дописи
- 43
- Реакції
- 110
- Бали
- 38
- Ваш нікнейм: Лунар Хард
- Нікнейм адміністратора: Конор Стоун
- Суть скарги:
- Доброго дня,
Я звертаюся до вас із величезним хвилюванням і, чесно кажучи, мені дуже соромно писати це повідомлення… Я зараз ледь стримую емоції, бо ця ситуація для мене надзвичайно болюча.
Гра, про яку йдеться, — це не просто розвага для мене. Вона справді дуже важлива частина мого життя, можна сказати, майже все. Я проводив у ній багато часу, сил і душі, і зараз втратити доступ або отримати покарання — це для мене дуже важко.
Я щиро хочу пояснити ситуацію. На мій акаунт заходив не я — це був мій двоюрідний брат. Зараз він проживає за межами України, і, ймовірно, саме через це могла виникнути підозріла активність, бо колись жили один біля одного та не виникало таких проблем. Але я хочу підкреслити: жодної передачі акаунта, продажу чи будь-яких порушень з моєї сторони не було і немає.
Я розумію, що правила існують не просто так, і мені дуже соромно, що взагалі виникла така ситуація. Якби я знав, що це може призвести до проблем, я б ніколи цього не допустив
Будь ласка, я дуже прошу вас розглянути моє звернення ще раз. Мені справді дуже важливо повернути можливість грати — я дуже цього хочу…
Щиро сподіваюся на ваше розуміння!
Дякую за увагу. - Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Нижче
- Дата порушення: 18 04 2026