Мур Банк
Новий гравець
- Реєстрування
- 4 Сер 2026
- Дописи
- 3
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
1. Ваш нікнейм: Мур Банк
2. Нікнейм адміністратора: невідомо
3. Суть скарги:
Мій нікнейм «Мур Банк» повністю відповідає пунктам правил.
Аргумент:
Мур — скорочений або адаптований варіант від латинського імені Maurus (Маурус), а також існує як прізвище Moore/Moor/Mur. «Мур» є похідним або скороченим варіантом імені Маурус, а «Банк» — реально існуючим прізвищем (Bank/Banks). Отже, нікнейм «Мур Банк» відповідає формату «Ім'я Прізвище» і не порушує жодного з пунктів правил. Звучання, яке здається незвичним, не є підставою для визнання нікнейма нерольовим.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 06.08.2026р.
2. Нікнейм адміністратора: невідомо
3. Суть скарги:
Мій нікнейм «Мур Банк» повністю відповідає пунктам правил.
- Написаний кирилицею у форматі «Ім'я Прізвище», кожне слово починається з великої літери (п. 3.1).
- Не містить образливого, політичного, релігійного чи провокаційного змісту (п. 3.4).
- Не є назвою предмета, організації, проєкту чи набором випадкових символів (п. 3.4).
- Складається з двох слів, які можуть бути особовим ім'ям та прізвищем. Те, що поєднання є рідкісним або незвичним, саме по собі не є порушенням правил.
- У правилах немає вимоги, щоб ім'я та прізвище були поширеними, внесеними до певного списку або щоб адміністрація могла підтвердити існування конкретної людини з таким ім'ям.
Аргумент:
Мур — скорочений або адаптований варіант від латинського імені Maurus (Маурус), а також існує як прізвище Moore/Moor/Mur. «Мур» є похідним або скороченим варіантом імені Маурус, а «Банк» — реально існуючим прізвищем (Bank/Banks). Отже, нікнейм «Мур Банк» відповідає формату «Ім'я Прізвище» і не порушує жодного з пунктів правил. Звучання, яке здається незвичним, не є підставою для визнання нікнейма нерольовим.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 06.08.2026р.