Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мур Банк

Новий гравець
Реєстрування
4 Сер 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Мур Банк
2. Нікнейм адміністратора: невідомо
3. Суть скарги:
Мій нікнейм «Мур Банк» повністю відповідає пунктам правил.

• Написаний кирилицею у форматі «Ім'я Прізвище», кожне слово починається з великої літери (п. 3.1).
  • Не містить образливого, політичного, релігійного чи провокаційного змісту (п. 3.4).
  • Не є назвою предмета, організації, проєкту чи набором випадкових символів (п. 3.4).
  • Складається з двох слів, які можуть бути особовим ім'ям та прізвищем. Те, що поєднання є рідкісним або незвичним, саме по собі не є порушенням правил.
  • У правилах немає вимоги, щоб ім'я та прізвище були поширеними, внесеними до певного списку або щоб адміністрація могла підтвердити існування конкретної людини з таким ім'ям.
Тому, якщо адміністрація вважає нікнейм порушенням, прошу вказати конкретний пункт правил, якому він не відповідає.

Аргумент:
Мур — скорочений або адаптований варіант від латинського імені Maurus (Маурус), а також існує як прізвище Moore/Moor/Mur. «Мур» є похідним або скороченим варіантом імені Маурус, а «Банк» — реально існуючим прізвищем (Bank/Banks). Отже, нікнейм «Мур Банк» відповідає формату «Ім'я Прізвище» і не порушує жодного з пунктів правил. Звучання, яке здається незвичним, не є підставою для визнання нікнейма нерольовим.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1786040499765.png

5. Дата порушення: 06.08.2026р.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,068
Реакції
1,884
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
На жаль неможливе, оскільки на жаль нік нейм є не логічним. Вам було видано покарання за ім'я, прізвище є цілком РП.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі