Розглянуто ПГ и уход от рп от Мера Харькова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля_Хомс

Новий гравець
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
6
Реакції
3
Бали
3
1. Нікнейм лідера / заступника:.Міккі Міллер
2. Особистий нікнейм: Ілля Хомс
3. Суть скарги: Пг та уход від РП
4. Особисті докази (скриншот/відео):

Ілля_Хомс

Новий гравець
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
6
Реакції
3
Бали
3
можу надати відео доказ з покращенною якістю

Реєстрування
10 Лис 2022
Дописи
20
Реакції
21
Бали
21
можу надати відео доказ з покращенною якістю

1. ви не відграли по рп діставання зброї
2. ви почали стріляти по мені,без причини а також,ви по мені попали тим саме,можливо викликали контузію,через це я не зміг вийти з авто ( я не встиг відіграти рп через те що я згорнув гру, а ви мені дали всього 10сек.)
3. ви розбили скло в авто прикладом не дістававши зброю по рп "NonRP дії"
4. і як на початку відео ти криччав шо це їду я "Міккі Міллер",якшо в мене в авто, наклеєна тоніровка,та замінені номерні знаки,ви не могли впізнати авто,таких авто як у мене є мінімум 3шт на сервері...
5. та те що ви на відео говорили що я по формі катаюсь,я ставлю вам до відома що у мене донатний скін....
6. який сенс було по мені зразу стріляти,якшо ви хотіли заполучити гроші від мене?

Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
10
Бали
11
2. ви почали стріляти по мені,без причини а також,ви по мені попали тим саме,можливо викликали контузію,через це я не зміг вийти з авто ( я не встиг відіграти рп через те що я згорнув гру, а ви мені дали всього 10сек.)
4. і як на початку відео ти криччав шо це їду я "Міккі Міллер",якшо в мене в авто, наклеєна тоніровка,та замінені номерні знаки,ви не могли впізнати авто,таких авто як у мене є мінімум 3шт на сервері...
5. та те що ви на відео говорили що я по формі катаюсь,я ставлю вам до відома що у мене донатний скін....
6. який сенс було по мені зразу стріляти,якшо ви хотіли заполучити гроші від мене?
Алло, хлопчику, ми не доставали калаші, ми з ними вже стояли коли ти приїхав, окей?
На відкаті ж все видно.
Чи ти писав аргументи, навіть не подивившись відкат?

Останнє редагування:

Роман Хомс

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
144
Реакції
86
Бали
33
А то что люди могли просто запомнить твою тачку не??

Останнє редагування:

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
1. Ми вже були з автоматами і їх було видно у нас в руках. Відігравати це перед тобою немає сенсу.
2. На тебе наставили автомати, а ти береш і їдеш просто, тому після цього, твої колеса пробили. Ти ігнорував те, що ми говорили, а ти це чув, так як вікно ми розбили. ( це не наші проблеми, що ти звернув гру ) Колеса тобі пробили на 1:55, а вбили ми тебе на 2:55. В тебе була хвилина, а ти нас ігнорував і нічого не відігрував.
3. Як ти можеш знати чи відіграли ми це чи ні? Якщо ми вже були зі зброєю....Які нон рп дії....
4. За тобою слідкували і сказали яка в тебе машина. У нас була інформація на тебе і твою машину.
5. -_- Скрін.
6. Не треба було їхати від нас, після того як на тебе наставили зброю. І тобі кричали, коли підбігали до тебе. Заїхав не туди і не в той час.

Реєстрування
10 Лис 2022
Дописи
20
Реакції
21
Бали
21
1. Ми вже були з автоматами і їх було видно у нас в руках. Відігравати це перед тобою немає сенсу.
2. На тебе наставили автомати, а ти береш і їдеш просто, тому після цього, твої колеса пробили. Ти ігнорував те, що ми говорили, а ти це чув, так як вікно ми розбили. ( це не наші проблеми, що ти звернув гру ) Колеса тобі пробили на 1:55, а вбили ми тебе на 2:55. В тебе була хвилина, а ти нас ігнорував і нічого не відігрував.
3. Як ти можеш знати чи відіграли ми це чи ні? Якщо ми вже були зі зброєю....Які нон рп дії....
4. За тобою слідкували і сказали яка в тебе машина. У нас була інформація на тебе і твою машину.
5. -_- Скрін.
6. Не треба було їхати від нас, після того як на тебе наставили зброю. І тобі кричали, коли підбігали до тебе. Заїхав не туди і не в той час.
та кому ти пиздиш,на 1:48 ви шось зовсім не цілились по колесах,а ціле спрямованно по мені,це раз по друге ви після цього лишили 53хп зі 100хп то по яких *********************************** колесах ви стріляли?
по третє Ілля Хомс + Томас хомс+Владислав Хомс( на 1:09 чітко видно без автоматів можу надати скрін ) Оуджі Хомс ( на 2:02 видно як він то заберає автомат то дістає не по рп,)
тим більше ви дали 10сек а дорахувавши до 3 розтріляли

крч дискусію закрили
нехай Адміни самі вирішують,я не маю бажання з такими як ви спілкуватись надалі
я все сказав......скатертю дорога вам!

Останнє редагування:

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
та кому ти пиздиш,на 1:48 ви шось зовсім не цілились по колесах,а ціле спрямованно по мені,це раз по друге ви після цього лишили 53хп зі 100хп то по яких *********************************** колесах ви стріляли?
по третє Ілля Хомс + Томас хомс+Владислав Хомс( на 1:09 чітко видно без автоматів можу надати скрін ) Оуджі Хомс ( на 2:02 видно як він то заберає автомат то дістає не по рп,)
тим більше ви дали 10сек а дорахувавши до 3 розтріляли

крч дискусію закрили
нехай Адміни самі вирішують,я не маю бажання з такими як ви спілкуватись надалі
я все сказав......скатертю дорога вам!
Мер, слова підбирай)))) шо ти такий агресивний)

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Покажи правило, де чітко вказано те, що ми ( ОПГ ) повинні відігравати дію, як ми дістаємо зброю. По факту це видно і зрозуміло без відігрування. Наприклад Паспорт потрібно відіграти, тому що він є, але фізично його не видно. Тому потрібно відіграти.
А якщо я дістану калаш, то це буде зрозуміло усім.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Переглянувши скаргу прийняв наступне рішення:
Гравець
Міккі Міллер отримає покарання за пунктом:

7.11. Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігравок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. [ КПЗ 30 хвилин ] Гравцям що знаходяться в організації х2 )

Гравець
Ілля Хомс отримує покарання за пунктом: (За стрільбу по гравцю, а не по авто з метою зупинки)

7.1. "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [ КПЗ 60 - 120 хвилин ]

Також гравеьц Міккі Міллер отримує форумне попередження за нетактовне ставлення до іншого гравця.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі