можу надати відео доказ з покращенною якістю
Алло, хлопчику, ми не доставали калаші, ми з ними вже стояли коли ти приїхав, окей?1. ви не відграли по рп діставання зброї
2. ви почали стріляти по мені,без причини а також,ви по мені попали тим саме,можливо викликали контузію,через це я не зміг вийти з авто ( я не встиг відіграти рп через те що я згорнув гру, а ви мені дали всього 10сек.)
3. ви розбили скло в авто прикладом не дістававши зброю по рп "NonRP дії"
4. і як на початку відео ти криччав шо це їду я "Міккі Міллер",якшо в мене в авто, наклеєна тоніровка,та замінені номерні знаки,ви не могли впізнати авто,таких авто як у мене є мінімум 3шт на сервері...
5. та те що ви на відео говорили що я по формі катаюсь,я ставлю вам до відома що у мене донатний скін....
6. який сенс було по мені зразу стріляти,якшо ви хотіли заполучити гроші від мене?
А то что люди могли просто запомнить твою тачку не??1. ви не відграли по рп діставання зброї
2. ви почали стріляти по мені,без причини а також,ви по мені попали тим саме,можливо викликали контузію,через це я не зміг вийти з авто ( я не встиг відіграти рп через те що я згорнув гру, а ви мені дали всього 10сек.)
4. і як на початку відео ти криччав шо це їду я "Міккі Міллер",якшо в мене в авто, наклеєна тоніровка,та замінені номерні знаки,ви не могли впізнати авто,таких авто як у мене є мінімум 3шт на сервері...
5. та те що ви на відео говорили що я по формі катаюсь,я ставлю вам до відома що у мене донатний скін....
6. який сенс було по мені зразу стріляти,якшо ви хотіли заполучити гроші від мене?
1. Ми вже були з автоматами і їх було видно у нас в руках. Відігравати це перед тобою немає сенсу.1. ви не відграли по рп діставання зброї
та кому ти пиздиш,на 1:48 ви шось зовсім не цілились по колесах,а ціле спрямованно по мені,це раз по друге ви після цього лишили 53хп зі 100хп то по яких *********************************** колесах ви стріляли?1. Ми вже були з автоматами і їх було видно у нас в руках. Відігравати це перед тобою немає сенсу.
2. На тебе наставили автомати, а ти береш і їдеш просто, тому після цього, твої колеса пробили. Ти ігнорував те, що ми говорили, а ти це чув, так як вікно ми розбили. ( це не наші проблеми, що ти звернув гру ) Колеса тобі пробили на 1:55, а вбили ми тебе на 2:55. В тебе була хвилина, а ти нас ігнорував і нічого не відігрував.
3. Як ти можеш знати чи відіграли ми це чи ні? Якщо ми вже були зі зброєю....Які нон рп дії....
4. За тобою слідкували і сказали яка в тебе машина. У нас була інформація на тебе і твою машину.
5. -_- Скрін.
6. Не треба було їхати від нас, після того як на тебе наставили зброю. І тобі кричали, коли підбігали до тебе. Заїхав не туди і не в той час.
Мер, слова підбирай)))) шо ти такий агресивний)та кому ти пиздиш,на 1:48 ви шось зовсім не цілились по колесах,а ціле спрямованно по мені,це раз по друге ви після цього лишили 53хп зі 100хп то по яких *********************************** колесах ви стріляли?
по третє Ілля Хомс + Томас хомс+Владислав Хомс( на 1:09 чітко видно без автоматів можу надати скрін ) Оуджі Хомс ( на 2:02 видно як він то заберає автомат то дістає не по рп,)
тим більше ви дали 10сек а дорахувавши до 3 розтріляли
крч дискусію закрили
нехай Адміни самі вирішують,я не маю бажання з такими як ви спілкуватись надалі
я все сказав......скатертю дорога вам!
7.11. Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігравок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. [ КПЗ 30 хвилин ] Гравцям що знаходяться в організації х2 )
7.1. "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [ КПЗ 60 - 120 хвилин ]