Схвалено ПОКРАЩЕННЯ АТОМОБІЛІВ-ЕЛЕКТРОКАРІВ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
8
Бали
11
Слава Україні!

Хочу запропонувати вам зробити різні ціни на паливо та електрику. Тому що при куплівлі авто Tesla, я зіткнувся з проблемою, ціна на електрику виявилась така ж сама як на паливо це дуже засмутило мене, я платив 12кк де економія?
В реальному житті ціна на <А-95> 55 грн.у грі 228грн. 4 рази більше ніж у р.ж.. Ціна за 1кв. електроенергії 2.64 округляєм до 3. націнка в 73 рази
Тому пропоную!!!
-Зробити окремий вид палива для автомобілів і відповідні ціни для них.
-Ще хочу підмітити що у авто Tesla, 2 багажних відділення, тому також пропоную збільшити багажне відділення.
У електрокарів немає холостого ходу мотора так як це не двс, якщо ви гляните принцип роботи електрокарів, ви побачите що при стоянні авто у робочому стані споживання батареї мінімальне, також хочу що б так було у грі

Якщо вам сподобалась ідея пишить +

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Єгор Шелбі ꑭ

Ветеран служби цивільного захисту І 04
Активний гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
913
Реакції
913
Бали
153

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Слава Україні!

Хочу запропонувати вам зробити різні ціни на паливо та електрику. Тому що при куплівлі авто Tesla, я зіткнувся з проблемою, ціна на електрику виявилась така ж сама як на паливо це дуже засмутило мене, я платив 12кк де економія?
В реальному житті ціна на <А-95> 55 грн.у грі 228грн. 4 рази більше ніж у р.ж.. Ціна за 1кв. електроенергії 2.64 округляєм до 3. націнка в 73 рази
Тому пропоную!!!
-Зробити окремий вид палива для автомобілів і відповідні ціни для них.
-Ще хочу підмітити що у авто Tesla, 2 багажних відділення, тому також пропоную збільшити багажне відділення.
У електрокарів немає холостого ходу мотора так як це не двс, якщо ви гляните принцип роботи електрокарів, ви побачите що при стоянні авто у робочому стані споживання батареї мінімальне, також хочу що б так було у грі

Якщо вам сподобалась ідея пишить +
Доброї ночі, шановний гравець. Дякую за вашу ідею! Ваше покращення буде додано у наступному оновленні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі