Відмовлено Павло Дурнєв||Більше сроку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,331
Реакції
675
Бали
253
1. Нікнейм адміністратора:Павло Дурнєв
2. Особистий нікнейм:Кирило Бакулін
3. Суть скарги:Даний адміністратор видав покараня, а саме:
2. Заборонено викрадати у Зелених Зонах | КПЗ 160
4. Мінімальна кількість викрадачів 3 особи | КПЗ 60
8. У кожного гравця викрадача має бути зброя та скін чи аксесуар що закриває обличчя | КПЗ 60

Примітка 1: Порушення цього правила окрім КПЗ анулює виплату команді викрадачів.
Ми викрадали біля, а не в ЗЗ, ЗЗ в даному випадку це вся ВЧ, ми викрадали біля АКПП-не зелана зона. З правилом 4, вже тут наша вина, але по правилам 8, в мене була маска яка приклива лице та зброя, з цього вже порушення зі сторони адміністратора.
Прошу уважно переглянути скаргу, та закривати з точним вердиком.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Докази КПЗ докази що я був зі зброею та маскою, тайм код:1:46
5. Дата походження:05.04.2023

Давід Шевченко.

Новий гравець
Реєстрування
19 Бер 2023
Дописи
21
Реакції
3
Бали
3
хочу додати викрадення моє з Кирилом Бакулінам фрапс мой іми викрадали в жовтій зоні
1680718048013.png
Павло Дурнєв якщо ти це бачиш *********************************** ознайомся бля анесажай за каждую фигню і я так ета искажу я небуюсь не бана не мута ми украли невзеленій зоні у нас фрапс подивись і ознайомся яб тебя с админки викинул на ******************************************у извините за такие слава канешна но я гаварю всю правду і я щас прав і если я щас прав прошу штоб випустили из деморгана меня мой ник Вадим Батько і маево друга также Кирила Бакуліна и он сам пабижал в зз ета ненаше дела такшо я прашу шоб павлу дали попередження а нас випустили

Давід Шевченко.

Новий гравець
Реєстрування
19 Бер 2023
Дописи
21
Реакції
3
Бали
3
1680718390613.png
била все заза шлакбауном на фрапсе все есть красная зона ета какзеленаю а жолтая ета не зз і ще хочу додати він шо супер герой на нього направили ака-47 і він почав цілитися і убіжав вже в зелену зону

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю
Доказ порушення
Ви порушили правила викрадень, а саме:
- викрали в зеленій зоні
- вас було лише двоє
- лише один з вас мав маску

Очікуйте відповідь ГА/ЗГА

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Адміністратор дав відповідь вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі