- Реєстрування
- 5 Жов 2022
- Дописи
- 1,331
- Реакції
- 675
- Бали
- 253
1. Нікнейм адміністратора:Павло Дурнєв
2. Особистий нікнейм:Кирило Бакулін
3. Суть скарги:Даний адміністратор видав покараня, а саме:
2. Заборонено викрадати у Зелених Зонах | КПЗ 160
4. Мінімальна кількість викрадачів 3 особи | КПЗ 60
8. У кожного гравця викрадача має бути зброя та скін чи аксесуар що закриває обличчя | КПЗ 60
Примітка 1: Порушення цього правила окрім КПЗ анулює виплату команді викрадачів.
Ми викрадали біля, а не в ЗЗ, ЗЗ в даному випадку це вся ВЧ, ми викрадали біля АКПП-не зелана зона. З правилом 4, вже тут наша вина, але по правилам 8, в мене була маска яка приклива лице та зброя, з цього вже порушення зі сторони адміністратора.
Прошу уважно переглянути скаргу, та закривати з точним вердиком.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Докази КПЗ докази що я був зі зброею та маскою, тайм код:1:46
5. Дата походження:05.04.2023
2. Особистий нікнейм:Кирило Бакулін
3. Суть скарги:Даний адміністратор видав покараня, а саме:
2. Заборонено викрадати у Зелених Зонах | КПЗ 160
4. Мінімальна кількість викрадачів 3 особи | КПЗ 60
8. У кожного гравця викрадача має бути зброя та скін чи аксесуар що закриває обличчя | КПЗ 60
Примітка 1: Порушення цього правила окрім КПЗ анулює виплату команді викрадачів.
Ми викрадали біля, а не в ЗЗ, ЗЗ в даному випадку це вся ВЧ, ми викрадали біля АКПП-не зелана зона. З правилом 4, вже тут наша вина, але по правилам 8, в мене була маска яка приклива лице та зброя, з цього вже порушення зі сторони адміністратора.
Прошу уважно переглянути скаргу, та закривати з точним вердиком.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Докази КПЗ докази що я був зі зброею та маскою, тайм код:1:46
5. Дата походження:05.04.2023