Оскаржено Перевищення повноважень О. Кондратюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Вер 2025
Дописи
20
Реакції
88
Бали
78
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Аделіна Снігоход
  3. Суть скарги: Не згодна з видачею покарання для мене, покарання ні за що. Забанили мене на 31 день по причині "Порушення правил Ukraine GTA 6.36, 7.10. Тобто 6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день. Те що я написала в повідомленні в чаті телеграмму, я не вважаю це зливом, тому що це було задане просто питання, на яке я получила від Максима Вінчестера негативну відповідь. Після цього тема більше не піднімалась. І пункт 7.10 Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Бан 6000 днів. Не згодна також із виданим покаранням, образ в сторону пана О. Кондратюка з моєї сторони не було, якщо знову брати чат з телеграмму звідки був зроблений скріншот (Прошу вияснити, та видати цій людині покарання за злив особового складу відповідно пункту 6.36.) Там я його назвала цитую: "Спермобаком", і я вважаю, що це не образа, а тим паче давати бан на 31 день, це абсурд. Пан Кондратюк не давав мені спокою, він зловживав правами модератора в Discord, вічно перекидавши мене з Спец зв'язків до себе, де сидів він один, я йому говорила, що мені це не подобається коли мене вічно перекидують з одного дзвінка в інший, але він на це не реагував. Ще пан Кондратюк написував мені в телеграмм, на що я відповідала адекватно і без негатива, я так зрозуміла, що він хотів зі мною стосунків, але на це я давала негативну відповідь. Після чого людину це сильно заділо і ця людина користучись правами адміністратора дуже часто слідкував за мною в грі, шукаючі мінімальні помилки, за які можна видати покарання. Якщо відкрити історію моїх покарань, то можна побачити покарання від пана О. Кондратюка на 5 хв, на яке він сам спровокував кажучи, що можна пересуватися транспортним засобом Краз по рейкам, а через пару хвилин він видав це покарання, хоча я була не одним водієм, на той момент у нас було ще пару кразів, а посадив він тільки мене. Ще пан Кондратюк, як видав покарання 6.36, 7.10, він видалив переписку в телеграммі в обох сторін, напевно для того щоб приховати власну специфічну поведінку та корисні мотиви по відношенню до мене, але в мене пару доказів є, що листування з ним справді відбувалося і там написано про мою негативну відповідь стосовно нашого спілкування. Людина не давала мені спокою ще з того часу, як він був Слідкуючим за ЗСУ. Знайомство з ним відбулось саме в той час і вже більше місяця навіть після того, як ця людина покинула цей пост досі не відставала від мене. І все дійшло до того, що людина заблокувала мене на 31 день.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    photo_2025-10-27_15-37-40.jpg
    ( Для більш детальних роз`яснень, та надання доказів, прошу зв'язатись зі мною в телеграммі або діскорді @aadellmi )
  5. Дата походження: 27.10.2025

Останнє редагування модератором:

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю
Шановний гравець, всі сказані вами слова в чаті телеграму, були надані мені в особисті, вас було покарано згідно правил UKRAINE GTA, та усі докази ваших порушень були надані Керівництву сервера. Стосовно якихось стосунків взагалі не розумію про що ви. Прошу вас не робити наклеп на адміністрацію.
Вас було заблоковано цитую ваші слова:
- Кондратюка якось можна з адмінки зняти.
- типо жб написать от всех.
І вище у вашій скарзі ви самі признались в образі написавши даний вислів який є образливим.
Очікуємо вердикту ГА/ЗГА !

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день. Те що я написала в повідомленні в чаті телеграмму, я не вважаю це зливом, т
1761580795005.png

Згідно цього пункту покарання видано вірно.

Там я його назвала цитую: "Спермобаком", і я вважаю, що це не образа
Це також рахується як образа, образи адміністрації поза грою модеруються згідно правил.

Враховуючи що це перше ваше серйозне покарання та можливий конфлікт інтересів, термін блокування зменшу до 3 діб, у разі рецедиву або продовженню конфлікту отримаєте максимальне покарання, дякую за розуміння.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі