Аделіна Нікончук
Galichka
- Реєстрування
- 9 Вер 2025
- Дописи
- 20
- Реакції
- 88
- Бали
- 78
- Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
- Особистий нікнейм: Аделіна Снігоход
- Суть скарги: Не згодна з видачею покарання для мене, покарання ні за що. Забанили мене на 31 день по причині "Порушення правил Ukraine GTA 6.36, 7.10. Тобто 6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день. Те що я написала в повідомленні в чаті телеграмму, я не вважаю це зливом, тому що це було задане просто питання, на яке я получила від Максима Вінчестера негативну відповідь. Після цього тема більше не піднімалась. І пункт 7.10 Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Бан 6000 днів. Не згодна також із виданим покаранням, образ в сторону пана О. Кондратюка з моєї сторони не було, якщо знову брати чат з телеграмму звідки був зроблений скріншот (Прошу вияснити, та видати цій людині покарання за злив особового складу відповідно пункту 6.36.) Там я його назвала цитую: "Спермобаком", і я вважаю, що це не образа, а тим паче давати бан на 31 день, це абсурд. Пан Кондратюк не давав мені спокою, він зловживав правами модератора в Discord, вічно перекидавши мене з Спец зв'язків до себе, де сидів він один, я йому говорила, що мені це не подобається коли мене вічно перекидують з одного дзвінка в інший, але він на це не реагував. Ще пан Кондратюк написував мені в телеграмм, на що я відповідала адекватно і без негатива, я так зрозуміла, що він хотів зі мною стосунків, але на це я давала негативну відповідь. Після чого людину це сильно заділо і ця людина користучись правами адміністратора дуже часто слідкував за мною в грі, шукаючі мінімальні помилки, за які можна видати покарання. Якщо відкрити історію моїх покарань, то можна побачити покарання від пана О. Кондратюка на 5 хв, на яке він сам спровокував кажучи, що можна пересуватися транспортним засобом Краз по рейкам, а через пару хвилин він видав це покарання, хоча я була не одним водієм, на той момент у нас було ще пару кразів, а посадив він тільки мене. Ще пан Кондратюк, як видав покарання 6.36, 7.10, він видалив переписку в телеграммі в обох сторін, напевно для того щоб приховати власну специфічну поведінку та корисні мотиви по відношенню до мене, але в мене пару доказів є, що листування з ним справді відбувалося і там написано про мою негативну відповідь стосовно нашого спілкування. Людина не давала мені спокою ще з того часу, як він був Слідкуючим за ЗСУ. Знайомство з ним відбулось саме в той час і вже більше місяця навіть після того, як ця людина покинула цей пост досі не відставала від мене. І все дійшло до того, що людина заблокувала мене на 31 день.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
( Для більш детальних роз`яснень, та надання доказів, прошу зв'язатись зі мною в телеграммі або діскорді @aadellmi )
- Дата походження: 27.10.2025
Останнє редагування модератором: