Ірина Дрім
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 14 Гру 2023
- Дописи
- 34
- Реакції
- 22
- Бали
- 11
- Нікнейм гравця: Арсен Буданов
- Особистий нікнейм: Ірина Карден
- Суть скарги: Влаштовувалась на роботу шахтаря, прийшов СБУ-шник одягнув в кайданки і повіз вв відділення НПУ. Коли я попросила надати докази що в мене є розшук, їх не надалось. Якщо ми граємо на РП проекті тоді, щоб появився розшук гравець в якого вкрали транспортний засіб повинен звернутись в СБУ по залишити заяву про крадіжку, це не відбулось, але чомусь появився розшук. Якщоо це системно появляється тоді що це за РП проєкт, коли в реальному житті після крадіжки починає в базі СБУ світитись розшук? Починає світиться коли власник авто прийшов і залишив заяву, а не "системно". Також СБУ-шник якби в чаті не засвітив імя своє я б навіть не занала як його звати, посвідчення не предявив навтіь коли я в нього спитала хто він такий. Може це якийсь гравець просто в стяжки взяв. це не перша ситуація що СБУ робить що їм хочеться, якщо на цей раз скарга буде розглянута в сторону СБУ тоді я вже всі дружно напишуть скаргу кудись вище тому, що це не перший випадок і не тільки в мене. І кожен раз СБУ виходить біле і пушисте. Мені не важко відсидіти ті 25хв, але або гражємо по РП або краще не грати взагалі. Чому іздити по траві це НонРП хоча в житті тоже можна поїздити, а коли СБУ крутять бо десь шось системно появилось, то це не НонРП? Тепер я буду кожен раз закидувати скарги, а не десь колись, коли з теплиці витягують, на рибалці просто так крутять, на роботі. Це вже забагато. Якщо РП то вже РП граємо, а не по безпєдєлу
0:07 Немає відповіді на питання
3:14 Не представився
3:31 Як це не знає хто подав? - Докази (скріншот/відео): ТУТ
- Дата порушення: 01.05.2025
Скарга