Розглянуто Перезалив скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ірина Дрім

02 | Західна Україна
Реєстрування
14 Гру 2023
Дописи
34
Реакції
22
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Арсен Буданов
  2. Особистий нікнейм: Ірина Карден
  3. Суть скарги: Влаштовувалась на роботу шахтаря, прийшов СБУ-шник одягнув в кайданки і повіз вв відділення НПУ. Коли я попросила надати докази що в мене є розшук, їх не надалось. Якщо ми граємо на РП проекті тоді, щоб появився розшук гравець в якого вкрали транспортний засіб повинен звернутись в СБУ по залишити заяву про крадіжку, це не відбулось, але чомусь появився розшук. Якщоо це системно появляється тоді що це за РП проєкт, коли в реальному житті після крадіжки починає в базі СБУ світитись розшук? Починає світиться коли власник авто прийшов і залишив заяву, а не "системно". Також СБУ-шник якби в чаті не засвітив імя своє я б навіть не занала як його звати, посвідчення не предявив навтіь коли я в нього спитала хто він такий. Може це якийсь гравець просто в стяжки взяв. це не перша ситуація що СБУ робить що їм хочеться, якщо на цей раз скарга буде розглянута в сторону СБУ тоді я вже всі дружно напишуть скаргу кудись вище тому, що це не перший випадок і не тільки в мене. І кожен раз СБУ виходить біле і пушисте. Мені не важко відсидіти ті 25хв, але або гражємо по РП або краще не грати взагалі. Чому іздити по траві це НонРП хоча в житті тоже можна поїздити, а коли СБУ крутять бо десь шось системно появилось, то це не НонРП? Тепер я буду кожен раз закидувати скарги, а не десь колись, коли з теплиці витягують, на рибалці просто так крутять, на роботі. Це вже забагато. Якщо РП то вже РП граємо, а не по безпєдєлу
    0:07 Немає відповіді на питання
    3:14 Не представився
    3:31 Як це не знає хто подав?
  4. Докази (скріншот/відео): ТУТ
  5. Дата порушення: 01.05.2025

Скарга

Люба Корабель

02 | Західна Україна
Реєстрування
13 Чер 2023
Дописи
99
Реакції
46
Бали
23
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу та надані відеодокази, виношу вердикт:
Гравець Арсен Буданов отримує покарання у вигляді ДОГАНИ та ПОПЕРЕДЖЕННЯ за порушення статуту:
2.15 Співробітник СБУ завжди повинен проводити відео-фіксацію своєї службової діяльності, під час затримання, патрулювання і т.д...
8.9 У разі виявлення особи схожою за ознаками з орієнтування ((Скін)), співробітник СБУ під час звернення до підозрюваної особи зобов’язаний представитись ‘Назвати Посаду Звання ПІБ’ та надати посвідчення та заявити про фото відеофіксацію на нагрудний відеореєстратор BF6.

8.10 Співробітник СБУ має надати орієнтування за яким він підозрює особу.

Встановлення особистості підозрюваного таким заходом як перевірка документа яка засвідчує особу.

| Розглянуто! |

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі