Відмовлено Петиція | Допомога Дитячому Будинку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Франс Краймз

I come from the shadows — and leave silence behind
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
270
Реакції
162
Бали
48
ПЕТИЦІЯ щодо виділення коштів на ремонт ВУДБ ( Великий Український Дитячий Будинок )
Я мешканець громади Реймс Монтана проживаю у місті Київа, звертаюсь до Президента із проханням виділити фінансування на ремонт дитячого садка ВУДБ

Стан приміщення Наразі будівля, налічує середній стан, нище є оцінка експерта якій допоміг нам з написанням петиції, під заміну або реконструкцію усе нище.

Пропонуємо включити ремонт у бюджет та провести роботи з перелік основних необхідних змін;

1. Заміна ліжок, стільців, диванчиків, одяг, туалет, ванна-душ - 750,000 грн.

2. Придбання іграшок, тетрадок, телевізорів, ручок для навчання - 520,000 грн.

3. Найм робітників - 500,000 грн. ( Зарплати, премії, Будівники )

4. Коректировка даху, стін - 1,000,000 грн. До нас завітали будівник волонтер, щоб оцінити стан стін та даху, наразі вони придатні, але у випадку якщо не пройде коректировка, діти можуть залишитися без даху, Оцінка спеціаліста - 5/10

5. Електроенергія, Вода, Обогрівання - 1,000,000 ( На 8 місяців вперед )

6. Також хочу щоб мені як володарю видали - 1,800,000 грн. На інші витрати, які можуть виникнути у любий момент

7. Заміна труб або реконструкція - 850,000 грн.

8. Купівля їжи, приладів, посуд, сковорідкия каструлі, газові плити, холодильників - 750,000

Усе що вище налічує суму коштів 7 000 000

Якісні умови для дітей – це інвестиція у майбутнє громади, діти можуть стати потрібними!
Підтримайте петицію, щоб наші діти мали безпечне й комфортне середовище!

Також про петицію Богдана Карбівничого, якщо дана петиція буде прийнята, я виділю кошти, для купівлі пінопласту, корма, препаратів для кращого життя кур.

Фотографія це стан дитячий будинок наразі

Олег Яворівський

Старший Адміністратор 06
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
1,287
Реакції
234
Бали
203
1762530046401.png

Вітаю шановні ініціатори даної петиції та Громадяни Подільського Краю!

Верховна Рада України та Президент розглянули Ваше звернення щодо необхідності виділення коштів на ремонт ВУДБ ( Великий Український Дитячий Будинок )

Нижче розгорнута відповідь....

Хотіли б сказати те що це дуже гарна ідея, але нажаль на території Подільського Краю немає жодного з дитячих будинків можливо вони є в інших областях, але інші області не запрошували допомогу щодо виділення коштів н атакі речі.

Як тільки прийде запит від якоїсь з областей, ми одразу ж відреагуємо на цей запит.

Дякуємо за активну громадянську позицію та зацікавленість у розвитку прав дитини та її безпеки.

Зачинено!
Президент Подільського Краю
Олег Яворівський
1762530405015.png
Верховна Рада України
м. Київ, 7 листопада 2025 року

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі