Кирило Шило
Юрист
- Реєстрування
- 1 Кві 2024
- Дописи
- 137
- Реакції
- 89
- Бали
- 33
Пане Призидент, звертаюсь саме до вас як Працівник МОЗ "МОЗ" Прошу збільшити Заробітню Плату у зв"язку з тим що на данний момет Заробітня плата встановлює У Київі на званні "Фельдчер" Трете звання з Дванадцяти, отримує 6 тисяч 900 гривень, людей все меньше і меньше у зв"язку з тим що у Київському МОЗі дуже мала Зарплата, так як ми є державною службою ми не вимагаємо та не просимо людей платити нам за їхнє лікування, або я хоча б прошу підняти питання стосовно того щоб за створений ренген або за потрачені ліки люди давали гроші які підуть Державі на лікі та плату Світла і т. д., Держава не іде в плюс так як МОЗ тільки тратить гроші, Люди нам платять, все за нас оплачується, я прошу підняти питання щоб за Лікування людей ми просили 25% від Платного лікаря який просить за лікування 50 000 гривень! Приблизна система: Людина підходить до лікаря або лікарь до людини та людина як 99% людей кажуть: "Вилікуйте", лікарь на це прохання може відповісти: "Мої послуги платні пропоную вам за мої послуги: 12 тисяч 500 гривень" там вже якщо людина захоче заплатить якщо не заплате то і лікування не буде тільки Аскарбинка, на викликах теж саме, Але якщо людині треба медична допомога то ми надаємо але якщо просто хвороба то тільки ліки і все.