Відмовлено Петиція | Збільшення Заробітної плати Міністерству Оборони Здоров'я

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
137
Реакції
89
Бали
33
Пане Призидент, звертаюсь саме до вас як Працівник МОЗ "МОЗ" Прошу збільшити Заробітню Плату у зв"язку з тим що на данний момет Заробітня плата встановлює У Київі на званні "Фельдчер" Трете звання з Дванадцяти, отримує 6 тисяч 900 гривень, людей все меньше і меньше у зв"язку з тим що у Київському МОЗі дуже мала Зарплата, так як ми є державною службою ми не вимагаємо та не просимо людей платити нам за їхнє лікування, або я хоча б прошу підняти питання стосовно того щоб за створений ренген або за потрачені ліки люди давали гроші які підуть Державі на лікі та плату Світла і т. д., Держава не іде в плюс так як МОЗ тільки тратить гроші, Люди нам платять, все за нас оплачується, я прошу підняти питання щоб за Лікування людей ми просили 25% від Платного лікаря який просить за лікування 50 000 гривень! Приблизна система: Людина підходить до лікаря або лікарь до людини та людина як 99% людей кажуть: "Вилікуйте", лікарь на це прохання може відповісти: "Мої послуги платні пропоную вам за мої послуги: 12 тисяч 500 гривень" там вже якщо людина захоче заплатить якщо не заплате то і лікування не буде тільки Аскарбинка, на викликах теж саме, Але якщо людині треба медична допомога то ми надаємо але якщо просто хвороба то тільки ліки і все.

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
744
Реакції
935
Бали
153
Нейтрально

Роман Недялков

[03] Східна Українa
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
131
Реакції
54
Бали
31
Дуже цікаво, я вважаю Президент роздивится вашу пропозицію.

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
184
Реакції
347
Бали
108
За
Пане Призидент, звертаюсь саме до вас як Працівник МОЗ "МОЗ" Прошу збільшити Заробітню Плату у зв"язку з тим що на данний момет Заробітня плата встановлює У Київі на званні "Фельдчер" Трете звання з Дванадцяти, отримує 6 тисяч 900 гривень, людей все меньше і меньше у зв"язку з тим що у Київському МОЗі дуже мала Зарплата, так як ми є державною службою ми не вимагаємо та не просимо людей платити нам за їхнє лікування, або я хоча б прошу підняти питання стосовно того щоб за створений ренген або за потрачені ліки люди давали гроші які підуть Державі на лікі та плату Світла і т. д., Держава не іде в плюс так як МОЗ тільки тратить гроші, Люди нам платять, все за нас оплачується, я прошу підняти питання щоб за Лікування людей ми просили 25% від Платного лікаря який просить за лікування 50 000 гривень! Приблизна система: Людина підходить до лікаря або лікарь до людини та людина як 99% людей кажуть: "Вилікуйте", лікарь на це прохання може відповісти: "Мої послуги платні пропоную вам за мої послуги: 12 тисяч 500 гривень" там вже якщо людина захоче заплатить якщо не заплате то і лікування не буде тільки Аскарбинка, на викликах теж саме, Але якщо людині треба медична допомога то ми надаємо але якщо просто хвороба то тільки ліки і все.

Олексій Сумський

05|Південна Україна|Голова Служби Безпеки України
Лідер
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
568
Реакції
392
Бали
123
Нейтрально

Едуард Фенікс

SAC with the FBI
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
228
Реакції
437
Бали
108
Проти! І так нічого не робите, а вам ще більшу зарплату платити?

Віталій Балабай

Президент України
Президент
Реєстрування
27 Сер 2023
Дописи
581
Реакції
374
Бали
123
Розглянув вашу петицію, в данні петиції відмовлено так як видаються гранти головному лікарю на премії співробітника та фінансування МОЗ
1723275179823.png
1723275193235.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі