Відмовлено Питання як за 6 днів 23 порушення я встиг зробити?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
723
Реакції
4,233
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Жендос Мактрахер
2. Нікнейм адміністратора: Святогор Подільський
3. Суть скарги:
Вітаю.
Прошу надати детальне та розгорнуте пояснення щодо зазначеної кількості моїх порушень.
У своїй відповіді ви чітко зазначили, що після розблокування акаунта я здійснив 23 порушення. Проте хочу наголосити, що під час обговорення йшлося про порушення, за які я вже відбув покарання у бані. Доказом цього є о ця скарга — тут докази, якщо уважно звернути увагу на дату мене заблокували 17 грудня 2025, можна побачити, що я вийшов з бану 21.01.2026 року.
Вже 27.01.2026 (година15:04) я отримав повторне покарання строком на 61 день (до 28.03.2026) за три порушення: DM, NonRP Drive та MG. Фактично між розблокуванням та повторним баном пройшло лише шість днів.
У зв’язку з цим прошу пояснити:
  1. Яким чином за шість днів могло бути зафіксовано ще 20 додаткових порушень?
  2. Чому при розгляді ситуації не було враховано, що частина покарань, була видана без належних підстав? 1. Перша ситуація, 2. Друга ситуація
  3. З якої причини моя скарга не була передана Олегу Галицькому ?
Я жду від вас не банальної відповіді, а повного пояснення на всі мої питання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут скарга
5. Дата порушення: 23.02.2026

Останнє редагування:

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Відлік ваших 23 порушень ведеться з моменту розблокування після першого бану за зловживання (11.11.2025). Оскільки після повернення до гри ви продовжили систематично порушувати правила, покарання видано доцільно.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі