- Реєстрування
- 2 Кві 2023
- Дописи
- 723
- Реакції
- 4,233
- Бали
- 153
1. Ваш нікнейм: Жендос Мактрахер
2. Нікнейм адміністратора: Святогор Подільський
3. Суть скарги:
Вітаю.
Прошу надати детальне та розгорнуте пояснення щодо зазначеної кількості моїх порушень.
У своїй відповіді ви чітко зазначили, що після розблокування акаунта я здійснив 23 порушення. Проте хочу наголосити, що під час обговорення йшлося про порушення, за які я вже відбув покарання у бані. Доказом цього є о ця скарга — тут докази, якщо уважно звернути увагу на дату мене заблокували 17 грудня 2025, можна побачити, що я вийшов з бану 21.01.2026 року.
Вже 27.01.2026 (година15:04) я отримав повторне покарання строком на 61 день (до 28.03.2026) за три порушення: DM, NonRP Drive та MG. Фактично між розблокуванням та повторним баном пройшло лише шість днів.
У зв’язку з цим прошу пояснити:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут скарга
5. Дата порушення: 23.02.2026
2. Нікнейм адміністратора: Святогор Подільський
3. Суть скарги:
Вітаю.
Прошу надати детальне та розгорнуте пояснення щодо зазначеної кількості моїх порушень.
У своїй відповіді ви чітко зазначили, що після розблокування акаунта я здійснив 23 порушення. Проте хочу наголосити, що під час обговорення йшлося про порушення, за які я вже відбув покарання у бані. Доказом цього є о ця скарга — тут докази, якщо уважно звернути увагу на дату мене заблокували 17 грудня 2025, можна побачити, що я вийшов з бану 21.01.2026 року.
Вже 27.01.2026 (година15:04) я отримав повторне покарання строком на 61 день (до 28.03.2026) за три порушення: DM, NonRP Drive та MG. Фактично між розблокуванням та повторним баном пройшло лише шість днів.
У зв’язку з цим прошу пояснити:
- Яким чином за шість днів могло бути зафіксовано ще 20 додаткових порушень?
- Чому при розгляді ситуації не було враховано, що частина покарань, була видана без належних підстав? 1. Перша ситуація, 2. Друга ситуація
- З якої причини моя скарга не була передана Олегу Галицькому ?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут скарга
5. Дата порушення: 23.02.2026
Останнє редагування: