Зачинено Позовна заява N23// Обвинивачуваний Деніс Капустін (116999)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Вер 2025
Дописи
61
Реакції
10
Бали
11
klipartz-com.png
[/CENTER]

Від громадянина Східної України - Никита Трембак
до інстанцій Верховного суду Східної України
хх/хх/хххх

Позовна заява до Верховного суду

Я, Никита Трембак, подаю позовну заяву до верховного суду проти громадянина Східної України - Ім'я Прізвище та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення 34 статья кку також не законне позбавлення волі__________

Підстави подання позову до суду: Я їхав до бабусі, та мене зупинили сбу, сказал наати паспорт я спросив на якій підставі, вони сказали 8.1 можу не розголошувати, я сказав це про що? я питав а вони казали тільки 1 попереження 2 та 3 після чого витягнув мене з скутера, відійшов вдарив тайзером хотя я не тікав це порушення стадия применение силы після чого затримав, незаконне позбавлення волі, __________________

Вимоглива частина: Штраф, та догана

Доказова частина: доказательства всю відео фіксацію можно побачити набодф камері пане сбу, а в мене тільки телефон засняв трохи а потом випав телефон

*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.

[FONT=trebuchet ms Никита Трембак
Зв'язок (дс nikita_nikita2221) (тг @fuckpolonf)[/SIZE]

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,983
Реакції
1,827
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin

Суд.png

Шановний громадянин, на вашому доказі нуже низька якісь відео, через це суд не може розгледіти обличчя обвинуваченого.
Прохання звернутися до НПУ або СБУ аби скласти фото робот на данного працівника.

Позивна заява до суду зачинена, через недостатні докази порушення.

15.01.2026
Підпис Офіс Президента
OnlineSignatures.net-105-Yaroslav Sviridov .png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі