Никита Тремба
Козак
- Реєстрування
- 1 Вер 2025
- Дописи
- 61
- Реакції
- 10
- Бали
- 11
Від громадянина Східної України - Никита Трембак
до інстанцій Верховного суду Східної України
хх/хх/хххх
до інстанцій Верховного суду Східної України
хх/хх/хххх
Позовна заява до Верховного суду
Я, Никита Трембак, подаю позовну заяву до верховного суду проти громадянина Східної України - Ім'я Прізвище та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення 34 статья кку також не законне позбавлення волі__________
Підстави подання позову до суду: Я їхав до бабусі, та мене зупинили сбу, сказал наати паспорт я спросив на якій підставі, вони сказали 8.1 можу не розголошувати, я сказав це про що? я питав а вони казали тільки 1 попереження 2 та 3 після чого витягнув мене з скутера, відійшов вдарив тайзером хотя я не тікав це порушення стадия применение силы після чого затримав, незаконне позбавлення волі, __________________
Вимоглива частина: Штраф, та догана
Доказова частина: доказательства всю відео фіксацію можно побачити набодф камері пане сбу, а в мене тільки телефон засняв трохи а потом випав телефон
*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
[FONT=trebuchet ms Никита Трембак
Зв'язок (дс nikita_nikita2221) (тг @fuckpolonf)[/SIZE]
Зв'язок (дс nikita_nikita2221) (тг @fuckpolonf)[/SIZE]