В очікуванні Покращення фракції "УкрЗалізниця"

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,191
Реакції
721
Бали
253
Добрий день, вельмишановна Адміністрація та шановні гравці проєкту GTA Ukraine!

Я затягувати не буду, одразу почну по темі.

Так, як фракція УЗ відносно нова фракція та ,на мою думку, потребує багато дороблень. Я маю багато пропозицій, тому хочу вам запропонувати.

Отже,

1. Додати можливість заганяти та виганяти потяги (локомотиви, тепловози) з/у Депо після закінчення рейсу/на початку рейсу. Тому що так собі, коли потяг просто або кидає на колії, або він просто пропадає. А, отже, логічно зробити депо рухомого складу.

2. Додати новий ранг для УЗ - слюсар з ремонту рухомого складу. Людина, завдання якої лагодити потяги, вагони тощо.

3. Розширити автопарк УЗ.

4. Додати нові електровози, тепловози. Наприклад: ДЕ-1, ВЛ-60, ЧМЕЗ, тощо.

ДЕ-1
    ВЛ-60
    ЧМЕЗ

5. Зробити, щоб інформація про рейси, які будуть відбуватися, була проінформована усім гравцям серверу. (наприклад, смс в телефоні або принципом, по якому працює мегафон у фракціях)

6. Розширити будівлю УЗ. Як мінімум зробити кабінети для начальника, диспетчерів, приміщення для лекцій, тощо.

7. Додати більше нових рейсів.

8. Додати можливість купляти/перевіряти білети на потяги/електрички у провідника. (Тому що бувають ситуації, коли провідник починає розігрувати РП з ігроками, вони просто вбивають провідника і тим самим лоббі розпускає)

9. Зробити, щоб потяги шли по різних коліях. (наразі бувають є рейси, які переплітаються і потяги просто проїзжають повз друг друга).

10. Додати спецпотяг для перевезення високоповажних осіб України.

Давайте разом зробимо все для того, аби гравцям було приємно, а головне цікаво, працювати у фракції УкрЗалізниця!

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі