- Реєстрування
- 13 Січ 2024
- Дописи
- 1,194
- Реакції
- 725
- Бали
- 253
Добрий день, вельмишановна Адміністрація та шановні гравці проєкту GTA Ukraine!
Я затягувати не буду, одразу почну по темі.
Так, як фракція УЗ відносно нова фракція та ,на мою думку, потребує багато дороблень. Я маю багато пропозицій, тому хочу вам запропонувати.
Отже,
- Додати можливість заганяти та виганяти потяги (локомотиви, тепловози) з/у Депо після закінчення рейсу/на початку рейсу. Тому що так собі, коли потяг просто або кидає на колії, або він просто пропадає. А, отже, логічно зробити депо рухомого складу.
- Додати новий ранг для УЗ - слюсар з ремонту рухомого складу. Людина, завдання якої лагодити потяги, вагони тощо.
- Розширити автопарк УЗ.
- Додати нові електровози, тепловози. Наприклад: ДЕ-1, ВЛ-60, ЧМЕЗ, тощо.
- Зробити, щоб інформація про рейси, які будуть відбуватися, була проінформована усім гравцям серверу. (наприклад, смс в телефоні або принципом, по якому працює мегафон у фракціях)
- Розширити будівлю УЗ. Як мінімум зробити кабінети для начальника, диспетчерів, приміщення для лекцій, тощо.
- Додати більше нових рейсів.
- Додати можливість купляти/перевіряти білети на потяги/електрички у провідника. (Тому що бувають ситуації, коли провідник починає розігрувати РП з ігроками, вони просто вбивають провідника і тим самим лоббі розпускає)
- Зробити, щоб потяги шли по різних коліях. (наразі бувають є рейси, які переплітаються і потяги просто проїзжають повз друг друга).
- Додати спецпотяг для перевезення високоповажних осіб України.
Давайте разом зробимо все для того, аби гравцям було приємно, а головне цікаво, працювати у фракції УкрЗалізниця!
Останнє редагування: